Vita se taie subtire si se lasa cu diverse peste niste ore. Diverse: ulei de susan, sos de soia, teriaki, 5mirosuri, sos iute de care se gaseste. Dupe care se trage repede in tigaie
Lipie. Carnea asta. Kimchi.
Muie la dieta
Vita se taie subtire si se lasa cu diverse peste niste ore. Diverse: ulei de susan, sos de soia, teriaki, 5mirosuri, sos iute de care se gaseste. Dupe care se trage repede in tigaie
Lipie. Carnea asta. Kimchi.
Muie la dieta
RSS feed for comments on this post. TrackBack URI
Alex2 la Confuzys says | |
animal00 la io | |
Ratonu' la io | |
Eu... gen la Viitorul | |
Ratonu' la Viitorul |
Acuma ce sa zic, aproape că ai făcut blasfemie! Dar e subiectiv!
Un steak pe care îl apreciez are 4-5cm grosime. Se aduce la temperatura camerei vreo oră. Sare (aicibe footere, că nu toată sarea e egală. Ceva piper. Mare. Preferabil directe în râjniță. Ceva rosemary (știi tu despre ce vorbesc). Un pic de ulei pe grătar, cât să nu se lipească, pierde din cantitate și eu greu de curățat.
Partea mișto: până eu grătarul gata se golește juma’ de sticlă de vin. Apoi se atașează friptura, după gust. Eu medium-rare, mai mult spre rare. Aia eu treabă de câteva zeci de secunde.
Apoi se scoate, se lasă un pic la aerisit, pe un șervet gros.
Legume după plăceri.
Ideal: t-bone! Pute, dacă nu există fani, ai pus-o cu ei! Dar e al naibii de bun!
Comentariu de Dragos — aprilie 21, 2021 @ 8:14 pm |