Unde scriu lu gigel

octombrie 1, 2015

RUGBY

Filed under: aberand — animal00 @ 11:53 am

zilele astea ii campionatu modial de rugby. Si, ca de fiecare data cand e campionatu asta se gasesc iar tofelu de nefinalizati care sa compare rugbyul cu fotbalul. Bine, si mie imi place uneori sa compar rosiile cu mersul la munte, dar macar o fac in linistea casei mele.

Si, toate comparatiile duc spre „spiritul de sacrificiu”, „lupta” si alte prostii d-astea, care nu prea au chiar de a face cu nimic, ca vorbim in plm de sport. In plus, poate nu ati inteles exact: degeaba lupti daca esti prost. E ca atunci cand esti constipat, degeaba dati totul din tine si te chinui, la final tot cacat reusesti.

Strict vorbind de jucatorii romani, singura diferenta fata de fotbalisti este ca astia nu ajung la tv. Motivele sunt logice: e un sport nebagat in seama de hartiile igenice de sport. Desi, de cand cu eco nici nu iti mai vine sa te stergi cu ele ca au plumb in cerneala. In rest nu stim nimic despre ei. Nu stim daca asculta manele in timpul liber, daca isi bat nevestele, daca peste 10 ani nu se fac infractori.

Stim insa siguri  ca „rugbyul este un sport jucat de gentalmeni”. Dupa care te uiti la fetzele jucatorilor si te bufneste putin rasul gandindu-te la ei cum zic sarumana si beau ceaiu cu dejtul ridicat.

pentru ca sunt unii care isi amintesc ce insemna sa ai pe langa camin ceva echipa de rugby si ce gentelmeni sunt.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.