Unde scriu lu gigel

septembrie 27, 2021

BIP

Filed under: aberand — animal00 @ 4:01 pm

traim intr-o lume in care totu bipaie. Bah nene, dar totul. Se termina microundele? BIP. Se termina masina de spalat? Bip. Se termina episodul? Bip.

Si, la un moment dat cineva s-a prins ca pula mea, nu e indeajuns bip. Si acum totul bipaie daca nu te-ai dus in urmatoarea secunda dupa bip. Io is fan microundele care bipaie non stop. „bip”. „bip”. Iti dai seama, daca nu scoti INSTANT mancarea din el…se ceva. BIP. Bine. Si mai mult iubesc oamenii care stau langa microundu care bipaie si nu apasa pe butonu de deschidere usa ca au ceva de vorbit foarte important „da ma, copilul meu cand se caca bipaie atat de dragut”

Ei bine, acum am ajuns la nivelul urmator dupa „bip” si „bip bip”. Acum electrocasnicele se conecteaza la telefon. Sa iti dea bip si pe telefon. Poate nu ai inteles si ai ratat primele 132 de bipuri.

Ce nu s-au gandit, inca, este sa angajeze la departamentul de bip R&D pe ala de la Ro Alert Brasov. Sa primesti pe telefon „BIIIIPU BAH!!! DOBITOKULE NU AUZI CA AM ZIS BIP???? MORTII RANI-TI SI DIVERSE ELEMENTE RELIGIOASE ALE MATII, AM ZIS BIP VIN-O DE SCOATE CIORBA DIN CUPTOR!!!!”

bip in plm

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: