Unde scriu lu gigel

ianuarie 27, 2021

DAR DEMN!

Filed under: aberand — animal00 @ 2:46 pm

ma amuza cand lumea uita ce inseamna „foame”. Si…imi amintesc uneori cand mi-a fost si mie foame. Si nu prea e amuzant. Dar, am avut un moment in care mi-a fost o foame sinistra, am inteles conceptul „tu nu mananci si in africa mor de foame copii” si a fost si amuzant. Pentru ca imi era foame, eram baut, eram sarac DAR DEMN. futui demnitatea ma-sii.

Se face ca din motive mai aveam fix pula prin conturi. Era o luna d-aia cu prea multe zile comparata cu salariu. De fapt cu datoriile. Ca si forester si vacanta in malaezia costa…

Si…se face ca era si o dezgustare de uischi la care voiam sa particip. 100lei. Si, capul meu a facut urmatoarea matematica: luna viitoare termin plata pentru forester. Si pentru biletu de malaezia. Deci, hai sa ma imprumut 100 lei, ca vine salariu poaimaine. Capu meu nu a lungit discutia la „daca tot te imprumuti 100, poti cere si 150, e FIX identic”.

Ei bine, ajunge al vostru la dezgustare. Daca nu ma insel niste irlandeze NASuri. Un jameson misto, alte doo decente. Si am baut si m-am simtit bine. Pana vine unu „bah, hai sa si mancam”. Momentu ala a fost trist. Am realizat ca din cauza de alcool foamea pe care o resimteam era crunta. Ce era mai gol decat stomacu? Ei bine ….portofelul.

„Is la dieta, mancati cu incredere”

Ei bine. Acilea vine AFRICA. La masa era un bajet. Si si-a luat omu „mix grill”. Ba oameni buni. Bah…carnati. carne de la oala. carne proaspata. Un festival de carnarai pe platou. Mirosea de iti ploua in gura, vegan fiind. Mai statea si langa mine. Bah, si ia omu nostru vreo 30% din platou si declara „sambag pula ce mult a fost. io nu mai pot, vrei?”. Aici intervi doua chestii. 1. io daca mi-e foame ma pot abtine. dar, daca am gustat putin, mananc si masa.

2. omu era de pe net. Un blogger si nu mai stiu cine. Nu ca ar conta cine, conteaza ce era. Si…ultimul lucru pe care ar vrea sa il faca un troll e sa ii dea unui om de pe net o asemenea mana de ajutor „iti amintesti cand ai venit atunci si nu aveam nici un chior in buzunar si noroc ca te-am hranit io”.
Asa ca am fost demn, am mai rontait o chifla de pe masa, si m-am uitat cum pleaca platoul. Plangand „fututi gura ma-tii, nu mananci tot platoul si undeva, la masa, UN DEMN moare de foame!!!!”

De imbatat m-am imbatat. Uischi bun a fost. Si am fost si DEMN. Si nici nu am murit de foame. Dar…sa nu mananci tot platoul…

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: