Unde scriu lu gigel

ianuarie 11, 2021

Animaloo

Filed under: aberand — animal00 @ 12:30 pm

Unii oameni fac lucruri. Io….le fac in alt mod. Nu neaparat mai bun. Nu neaparat cu succese majore. Nu neaparat intr-un mod pe care l-as recomanda si altora. Dar, asa fac io treburile. D-aia si injur mult, e o metoda de a trai io cu mine.

Se face ca acu niste 2 ani mi-am luat schiuri de cross country. Ski fond, d-ala la care sportivii la final sunt delicati cu mucii in gura si lesinati pe zapada. Am zis ca ma pot marca „safe” de muci in gura, am mustata.
Problema e ca de 2 ani incoa niciodata curu meu nu s-a ridicat sa mearga la ski de tura

Tot acu 2 ani mi-am luat si patine lungi, pentru dat pe lac. Cu alea am mers o data pe lac. Unde am aflat ca legatura intre ele si bocancii de patine lungi era incompatibila. Asa ca de 2 ani au stat langa schiuri si si-au tinut de urat.

Acu 1 luna am fost la magazinu sh de diverse sa vad cum fac cu patinele lungi. schimb legatura sau schimb papucii. Sfatul omului de acolo „Schimba papucii”. Si am luat niste papuci care is compatibili si cu patinele si cu schiurile. Deci, eram fericit, mai ramanea doar problema ce fac cu cele doua perechi de pantofi pe care le am acum. Dar, asta alta data.

Sambata am zis „gata ba! a nins, hai la schi”. Ma duc frumos la zona aia. Scot schiurile. Testez sa vad sigur ca merg pantofii vechi (de schi). Merg. Testez pantofii noi. Merg si aia. Veselie si bucurie. Pantofii noi arata mai cool, is mai sport. Ailalti is mai batranesti, tot buni, dar mai urati. Ma inchei la pantoful drept. Pun pantoful stang. Pantoful stang era cam ciudat. Ma uit la el. Pantoful stang era dreptu. Ma gandesc, „daca pantofu stang e dreptul, de ce stangul mi-a intrat bine pe dreptul?”. Ma uit mai atent. Injur.

Cine a mai cumparat 2 pantofi de dreptul? Cine, ha? Cine?

*evident, creierul meu a zis ca sunt atat de bun la schi fond incat poti spune ca am doo picioare drepte!!!!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: