Unde scriu lu gigel

noiembrie 11, 2020

Asigurari

Filed under: aberand — animal00 @ 11:37 am

Daca o chestie e comuna tuturor tarilor e ca mereu un credit iti e prezentat in reclama numa pe partea: principal si dobanda. Ah, ca mai dai niste bucati pe langa, e partea a doua. de vreo 10-15%, dar a doua

Ca atare cand mi-am luat masina am vazut creditul, am zis „izi pizi” si mi-am luat-o. Prima factura m-a speriat ca avea vreo 60e comision de acordare. Dupa care dupa inca doua luni a venit alt comision care in primele 3 luni lipsise. Cert e ca 15% vs prognoza.

Dar, cel mai amuzant a fost cand am primit mail. „iti oferim super oferta la asigurare: 21000sek”. Io ma uit pe foi „ma, voi v-ati intalnit hotu cu prostu? io platesc 600/luna, cum sa dau 21000 pe an?”. Raspunsul m-a intristat: „600 ala e pentru ca e oferta”.

am injurat. nu era decat o „evolutie” a pretului de 1300/luna, dar hei, cine a vrut masina…

Vine noiembre, primesc oferta de la aia cu 600/luna. Acum doar la specialul pret de 22000. Injur. 21000 e mult, dar e mai putin decat 22000.

Caut pe net. nu imi dau cotatie ca e masina scumpa, permisu de romania. d-astea. Ma suna un om. „am vorbit ba pentru tine, am obtinut super oferta 20500”. Injur. Dar deja eram ok, aia e,muie.

Ii zic unui suedez de la munca: „iaca distractie, 20k/ an se duc la asigurari”. Ala sa faca atac de panica la cordu inimii nu alta: „caaaaaaat??”. Mi-a adus aminte de Misu cand ii cere cineva 8lei pe bere. Berea e maxim 7.8lei.

Ii zic si altui suedez. Ba tati, cum ti se pare pretu ala. Lui i s-a parut normal. Atat ca m-a intrebat de cand am ferari sau alt super sport car. Nu am.

Asa ca am inceput sa sap. Am sapat pana am gasit „sa moara mama, mai jos de atat chiar nu pot, cut my own throat daca te mint, 1790/luna”. Ii zic lu suedezu doi. El era „facui si io cotatie, mie imi iese 900 pe luna”.

am injurat si am continuat. Am sunat de data asta un roman care sta aici de mai mult. „Tati, matale stii d-astea. Ia zi-mi, ai vreo idee ca simt in urina ca astia m-au vazut mai prost si incearca sa ma violeza anal cu ea data prin nisip”. Imi zice ca vorbeste cu cineva

intre timp ma suna un altu. „tati, cutmyownthroat, ti-am gasit super biznis, dar ai fransiza la lovire* de 6000, da incearca si tu sa nu accidentezi”. 14900. Dar cu fransiza mare.

Ma suna romanu: vorbeste cu fata asta. Fata asta imi face si mai super oferta. 14500 cu fransiza de 3500. Semnez

ma suna alt suedez. „super oferta, 1700/luna”. Ii zic „bai, iti multumesc de oferta, dar am 14500 de la baietii aia”. Asta mai avea oleaca si ma batea. „cum, ca am vorbit eu cu ei, ai motor mare, stai in cosciug, cum sa ai 14000?”. mi-a inchis suparat

Ma suna si suedezu de imi gasise cu fransiza mare. Ii zic „bai, nu continui cu tine, ca plm, mi-a dat fata aia cu 14900 dar cu fransiza mica”. Asta, vanzator, „aha…super pret, stai ca mai am o sursa, nu e bai ca ai semnat cu aia, ai 14 zile sa te razgandesti”.

Si de la „sa moara mama, sub 20000 nu gasesti” si „14000 cu fransiza mare”, am ajuns la un aproape cinstit 12500.

E simpatic si la astia.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: