Unde scriu lu gigel

august 18, 2020

Suedia

Filed under: aberand — animal00 @ 11:26 am

Bah nene, daca tot am ras de anumite chestii din Suedia, bine…daca te uiti la ce rad pe aici realizezi ce viata plictisita am „vai draga, la zoo nu am vazut si leopardul, o sa vorbesc cu managerul ca nu e normal sa dau 40 de euro si sa nu vad toate animalele”, hai sa mai dam una si pe partea ailalta a nebuniei :D. Nu de alta dar am tot vazut ca suedezii sunt varza si ii bat musulmanii si femeile.

In UK nu ai voie, sub 21 de ani, sa cumperi cutite d-alea de plastic de camping. Daca ai la tine un briceag cu lama cat de mica risti sa ajungi la zdup. Inca nu am inteles cum isi cumpara aia cutite pentru bucatarie.

Aici toti, gen TOTI, santieristii au cutit. Exista si niste exceptii, dar stiti cum e treaba: exceptiile confirma regula. In cazu nostru exceptiile au doua cutite, nu nici unu. La vedere, nu asa ascuns. Exista in toate magazinele de bricolaj cutitul asta de santierist, are o teaca de plastic, lama de 15cm si is destul de tari. Eu am unu la lot si unu in masina, niciodata in suedia nu stii la ce ai nevoie de un cutit.

Bah nene, si nush cum se face ca aici nu auzi de oameni care se taie la saptamana. NU nene, ies bajetii cu cutitele dupa ei in bar, se imbata si pleaca acasa. Eventual se bat, dar cutitu sta acolo. Io presupun ca il utilizeaza atat de tare pe post de scula incat au uitat ca poti sa faci damage mare cu ele…

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: