Unde scriu lu gigel

ianuarie 27, 2020

Iarna pe ulita

Filed under: aberand — animal00 @ 2:35 pm

Cum temperaturile sunt aproape normale pentru data asta in Suedia, in uichend am iesit la o mica calatorie initiatica prin livada de portocali. Totusi, iarna asta e putin cam rece cu temperaturi minime care ajung si la 2-3 grade, dar portocalii rezista. Maslinii sper sa treaca peste iarna, avand in vedere ca in uichend temperatura a crescut spre un mai obisnuit 7 grade si nu pare a scadea inapoi la temperaturile alea.

Dupa am zis ca putem iesi si la un gratar. Batea putin vantul, dar aia e, oricum stai la foc te incalzesti. Am pus o camasa mai groasa pe mine si a fost perfect. Ce nu a fost perfect a fost ca am negociat gresit cantitatea de vin pe care am carat-o dupa mine. nu stiu de cand ma stiu io insumi pe mine care sunt, dar ce m-a facut sa cred ca 300grame de vin imi ajung pentru un gratar iarna pe frig nu stiu. Asa ca inainte sa am focul aprins vinul ajunsese la jumatate. Am mai pus niste apa, macar sa ma mint ca beau.

Undeva, cineva, cumva a vazut aceasta blasfemie asa ca imediat cum m-am intors o pala de vant a hotarat sa faca sex in dorintele mele si si-a bagat pula in sticla si mi-a varsat-o. Gratar cu apa plata. Asta n-am mai facut. NU recomand.

Voi cum va petreceti iernile?

Un comentariu »

  1. Munca, bautura si ski

    Comentariu de Marco — ianuarie 27, 2020 @ 3:52 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: