Unde scriu lu gigel

noiembrie 8, 2019

Polutie

Filed under: aberand — animal00 @ 11:56 am

am intalnit un fan alu geta. stiu ca in afara suediei nu mai e treaba, dar hei…Geta.

Eram curios care e parerea lui despre faptul ca domnita a mers in sua cu un iaht ultra jmecher doar ca sa aiba amprenta co2 spre 0. Dupa care au trimis cu avionul echipajul sa ia iahtul din state.

raspunsul lui: pai, a fost un plan gresit ca nu au calculat bine** si oricum, nu e vina ei, ea si-a facut treaba, a ajuns in sua fara amprenta de co2*

* mi se pare normal.  E absolut normal sa fii ecologist cand iti outsource-zi (cum plm ii zicem asteaia?)  poluarea. I-am explicat ca si io sunt un fel de geta. Io nu pun copii sa imi faca mie adidasii. Io nu am copii sclavi. Da, niste copii au lucrat la adidasii mei, dar nu i-am pus io.

** va dati seama ce incredere am in niste oameni cand vorbesc despre un subiect atat de complicat in conditiile in care nu isi pot planifica serios nici macar un basit de drum Suedia-Sua

Am primit si un raspuns mai logic. Chit ca nu a fost cel mai bun co2 rezultat ea a tras un semnal de alarma. Aparent oamenilor chiar tre sa le explici cu semne de alarma ca avioanele polueaza.

Altfel a fost distractiv sa vorbesti cu suedezi despre energie si sa le explici ce au prin tara. Se uita ala la mine ca la filme straine si ma intreba „de unde dracu stii asta?”…Dupa care am inteles de ce tre sa ai nevoie de semnale de alarma. Lasa-i pe greta si pe trump sa iti explice despre ce e vorba in viata.

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: