Unde scriu lu gigel

iunie 28, 2019

Baia teritoriu feminin

Filed under: aberand — animal00 @ 11:02 am

stiti discutia cu baia care e cucerita de cosmeticele doamnei. Ieri ma gandeam si io asa la acest fenomen ciudat. Si, realitatea e ca si la mine in baie e plin de creme, cremute, cremisoare, foarfece, agrafe si medicamente. Pe astea nu le consider aici, ca le folosim ambii.

Si am inceput sa fac si io inventaru. Sa vad si io cat detin in aceasta mare de produse. Si…mi-am dat seama ca am si io o periuta de dinti. Pasta la fel, e la comun. Dar am si io periuta mea de dinti. Si, undeva stingher sta un gel de dus pentru barbati. Si samponu, ca doar nu o sa folosesc sampoanele ei. un sprei si vreo 3 parfumuri, ca totusi cica sa nu putim. Bine, si o crema hidratanta de fata ca ma dau cu bicla si mi se usuca moaca. Si una nutritiva, ca doara nu sunt un barbar sa ma dau cu aia hidratanta inainte de somn.  Mai am si o crema cu care ma cert, io ii zic anticearcane, ea ca nu, anticearcan e altceva. Cred ca are dreptate, ca la cate creme are stie ea ce stie. Evident, nici macar nu are rost sa numar, ca am si un sapun de fata. Si crema de gomaj, cu tarate, eco. Doar nu dai cu crema pe moaca jegoasa. Si uleiul ala de barba primit de la M.

In rest nimic nu am ma. Simt asa ca baia nu imi apartine. Bine, ar mai fi cele 4 pile de unghii, forfecuta si unghiera, dar hei…cine nu are d-astea?

Voi tot asa napastuiti?

Un comentariu »

  1. Umm…nu?!
    Periuța, aparat de bărbierit -ale mele ( da’ nu-s sigur pe aparat), gel de duși ( plural, că il folosim amândoi, cred ) , șampon comun ( cred, că mai sunt unele care nu îmi aparțin și nu mă ating de ele, dar cred că invers nu e lavabil ).
    Parfum și menăn spizdic ale mele , dar alea stau mai degrabă in rucsac. Deci cam pe periuța de dinți sunt sigur că îmi aparține în baia aia.

    Comentariu de catalinx — iunie 28, 2019 @ 10:01 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: