Unde scriu lu gigel

iunie 17, 2019

Pre-tura

Filed under: aberand — animal00 @ 10:17 am

Pentru aia cu tldr, da o sa fie lung asa ca va dau direct concluziile: isus moare la final, dar de fapt era doar de la cuie, deci dupa 3 zile si-a revenit, maria era ma-sa si ala mic de respira greu eram io.

Pentru restu:

Undeva anu trecut in iunie, cred, aflam de faptul ca prostii din suedia se intalnesc intr-o zi sa se dea ca prostii in juru unui lac. Lac care nu le facuse nimic in prealabil. Si mi s-a parut interesant si  am vorbit cu doi oameni „bah, noi de ce nu suntem prosti?”. Dintre ei doar unu a zis „AMIN BRADAR!!!”.

Asa ca cu planul in mana si cardul in cealalta am purces sa merg pe site sa ma inscriu. Da, eram gras si nu mai trecusem de 100km pe bicla de niste ani, dar aveam un an la dispozitie sa ma antrenez. Si sa ma dietezez. Deci…ne-am inscris. Prin septembrie. In prima zi de inscrieri. Ca orice prost rezonabil.

FFWD. 14 iunie 2019. Dimineata la 6 trezirea. Prostu 2 (sa ii zicem A) urma sa se duca la munca. El deja avea anu asta o tura de 400, deci 300 erau un challenge pentru el ca trebuia sa ma care pe mine. V-am zis: am avut 1 an in care sa ma antrenez, sa rup sala, sa slabesc sa ma fac fit.

Asa ca: pe 1 decembrie am fost sa dau 10km de catarare pe Trans. Am cedat dupa 1km. Iarna am fost ocupat cu gasitul de munca deci pula sala. Practic, sala am inceput-o din februarie. Din cei 3000km necesari am tras 1500 (nu ma cac pe mine, niciodata nu am fost atat de antrenat la inceput de iunie, dar era prea putin). Din cele 20 de kile de dat jos dadusem doua. Deci, practic la fel, dar putin diferit.

Asa ca cu datele astea am ajuns la A, am luat bicla si am purces spre Motala unde urma sa fie treaba treaba. 3 ore de condus, deh, astia nu au economie d-aia de duduie si au si autostrazi, deci 250km nu sunt chiar o tragedie.

Inscriere la concurs si…intr-un moment de noroc si inteligenta necaracteristica mi-am facut programare la bike fitting. Adica sa seteze bicla pe mine.

Putin somn de pranz, bike fittu. Pana sa ajung acolo descopar ca chiar am o problema la roata fata. In sensu ca pierde aer. Nu ar fi fost bai daca imi luam si io toate camerele cu mine, asa aveam doar doo. Mai cumpar una. Fac bike fittu, imi confirma ca e cam mare bicla de mine. Pantofii mei de bicla arata ca si cand un cersetor i-a aruncat, deci eram foarte mandru de ei cand mi i-a setat omu. Plm 😀

Plec de la fitingaraie incet spre masina. Trebuia doar sa schimb camera si eram good to go. Nu din ce zice bicla. Cu 2 ore inainte de plecare bicla mea scartaia cand fortam. Exact ce iti doresti: 300 de km cu o bicla cu probleme. Bag cracii, desfac pedalieru, curat, pun vasilina, strang bine. Bag niste vasilina si la roata fata si…scartaitul se opreste. Heil jebuz!

21:40 – ne indreptam spre zona de plecare

22:20 – doamna coboara sa incerce sa ne faca poze. Noi ne bagam la rand

22:28 – plecare.

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: