Unde scriu lu gigel

septembrie 10, 2018

Momente

Filed under: aberand — animal00 @ 1:49 pm

is unele momente in care ritmul cardiac devine mic mic ca un putz de furnic, gandurile se concretizeaza in unu singur care suna a „ma, si acu ce pula mea fac?”

Incepem cu dimineata asta cu momentul in care mi-am scos laptopul la produs. Am scos dupa firul de la incarcator…..si incarcatoru pula. Nu e mare bai cand intre tine si incarcator is 3000km doar ca imi aminteam foarte clar momentul in care m-am gandit „bah, sa nu patesc ca anu trecut sa imi uit incarcatoru acasa”. Momentul kodak a trecut cu „animal, vezi ca ai incarcatoru in spatele monitorului”. Vineri seara am scos tot ce era greu din ghiozdan. deci, ok.

Am lasat bestia in Suedia. nu pe doamna, pe dobri. Si, cum stam 10 zile pe acilea a trebuie sa ii gasim un loc cu oameni. Si, am vorbit cu o tanti sa il lasam joi. Marti vorbesc cu ea: „joi, ora 20?”. ea: ok

Joi. 19:55. Ajung cu masina la adresa. Scot telefonu si sun. Si…nu raspunde. Si primesc mesaj „nu pot sa vorbesc acum”. Dau mesaj: „buna, sunt animaloo cu pisica. vorbiseram de la 20:00”. Si stau. Pe la si 20 sun iar….si sun. Si sun. Si primesc sms „SLUTA RINGAR”. Greierasi greierasi greierasi.

Ma gandesc. Bah, totusi hai sa ii dau si un mail. Nu de alta. Da io sunam pe un numar si semeseurilii veneau de pe altu. „salut, sunt animaloo, ramane cum am stabilit pentru seara asta?”. „Da, cand ajungeti”. Greierasi….

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: