Unde scriu lu gigel

septembrie 15, 2017

Pura Vida

Filed under: Costa Rica — animal00 @ 7:17 am

Am lasat oamenii cu masina cam la limita. In principiu aveau 3ore si ceva sa faca un drum de 40 de minute sa lase masina, sa faca porma checkinu si sa urce in avionu de panama shity. Dar, cum se intampla mereu, planu de acasa nu se petrece ca cel de la locul de petrecere a faptelor. In special datorita faptului ca noi ne-am facut planurile in romania si faptele se petrec in spaniola. Ah…si datorita faptului ca romanii sunt pusi pe o lista selecta in Panama, alaturi de Guatemala si Nicaagua, deci oamenii au facut un sejur de o ora la zona de securitate extinsa. Inca nu vor sa confirma verificari amanuntite, dar o sa vad dupa zambetul lor ulterior.
Noi, astia doi care ramasaram am ajuns la autogara, ne-am luat bilete si am cautat un loc sa schimb bani. Nu am gasit, pentru ca aparent nu am fost atent la  “bah, la astia banca centrala se cheama BCR”. Plm, cine mai numara acum vreo 20-30$ fututi la schimbu valutar?
Niste ore mai incolo am ajuns in dominical. Cu google mapsu pornit si vreo 25 de kile in spate ma uitam la o padure si incercam sa ma conving ca pe acolo de fapt e un drum. Mapsu asa zicea. Padurea nu era de acord. Plm…am decis ca padurea e de mai demult acolo si ca are dreptate si ca mapsul lu google are prea mult rom. Sau poate ca stie ceva ce nu stim noi, cum ar fi planurile de infrastructura ale guvernului costarican.
Dupa ce am stabilit detinatorul adevarului in cazul de fata a trebuit sa stabilim si unde penis de tapir trebuie sa ajungem. Faptul ca padurea avea dreptate nu prea ajuta la faptul ca hotelu incolo era. Aparent “drumul” era ceva pe sub un pod, care mapsu nu stia acest amanunt.
Ajunsaram si la hotel, mai mult resort sau cum draci se cheama astea in care nu ai camere intr-o cladire ci mai multe vilute pe un singur nivel. Si o piscina de neam prost.
Mancat, baut, gasit loc in care sa ne spalam toalele in statiune si…vreo doo zile am facut atat de multe lucruri incat la un moment mi s-a parut ca sunt la munca. *sefu e neamt nu stie sa citeasca in romana 😀
Oricum, planul in Dominical era destul de simplu. Te trezesti pe la 7. Bagi repede micu dejun ca nu l-ai platit degeaba. Faci repede ce ai de facut si la doo te bagi intr-o bodega sa bei bere. Pe la 6-7, cand se termina ploaia, iesi din bodega si mergi la cazare unde te uiti la un serial. Camarade Detective a fost mega jmecher. Aproape la fel de tare ca faptul ca am gasit Jordache in panama city. Dar n-am cumparat. Stiu, looser.
Activitatile din Dominical…next time.

*oprire intr-o autogara, pe drum. Au invatat sa puna orez in sare

IMG_3518IMG_3530

avertismente

IMG_3542IMG_3621IMG_3620

*drumuri. unu spre hotel unu pe langa plaja

IMG_3544IMG_3603

*chestii locale

IMG_3576IMG_3566IMG_3552

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: