Unde scriu lu gigel

septembrie 5, 2017

Vulcanii inchisi

Filed under: aberand,Costa Rica — animal00 @ 4:37 am

Micu dejun incepe de la 7. Avem una dintre zilele alea in care suntem nesimtiti. Ne trezim la 8. Dupa care aflu ca eu am fost nesimtit. Restu erau treji de pe la 6jumate. Pula mea, io is mai somnoros.

Pact cu soferu 2. La fel ca anu trecut: primu drum, ala de dimineata, il fac io. Ala de intoarcere, adica mai acana, il face el. Nu de alta, dar bere.

Drumu…pe lumina nu mai pare asa rau. Fuge masina la 60 pe macadam serpuit cu gropi si apa de nu are aer. Ajungem in zona de oras. Mergem la cascada. V-am zis, aici totul costa. 22$ de persoana mai incolo am ajuns si la cascada. Adica un fel de jumatate din sfertul de la Busteni la Urlatoarea. Cascada e cu nitel mai inalta decat prementionatat.

Cum necum se face ca urcam si bem si o bere. 4$. Mortiimasii. Coboram, luam bere sa fie sa se gaseasca, in fond asta e o vacanta de saraci, nu trece de 5000$ de cuplu. Cum ziceam, dupe posibilitati.

Dar, ne manca. Cel putin pe doi dintre noi. Voiam apa. Si barca sub cur. Asa ca…ne-am oprit undeva. Io speram ceva, da am gait cu totul altceva. Canyonig adica care sa ne dam pe fire prin cascada. Luam si plecam. Dar, barca sub cur trebuia luata asa ca am bagat niste caiac pe lac. Langa vulcan. Inca o chestie pa care o visam de la inceput. Ce nu visam? Dupa ce te duci cu caiacu unde nu ai treaba, dar ai platit, cand te intorci sa vina ploaia. Nu ploaia era problema ca aia e amuzanta aici, desi, sincer, acum cand scriu is satul de ploaie ca de munca. Mai nasol e vantu ala care bate si nu te lasa sa inaintezi. Cum ziceam, dupe posibilitati.

Masina isi dovedeste inca o data utilitatea. Ne duce sa mancam. Undeva in satu de langa hotel. Bagam pe sub mustati in timp ce afara aerul era transformat intr-o intreaga piscina, dupa care ne duce si acasa. Daca tot ploua absolut oribil am hotarat ca un jacuzzi cu cuba libre si bere nu strica. Ireal…aveam dreptate.

Mda. Sunt in urma. Sper sa nu pierd idei. Daca le pierd, consideratile nule.

2 comentarii »

  1. Cutremur? Tornada? Acum te pedepsesc zeii pentru muzica ascultata si faci victime colaterale? 🙂

    Comentariu de Licaon_Kter — septembrie 8, 2017 @ 3:24 pm | Răspunde

    • pe mine? Totul e pe langa mine, io exceptand ploile nu am nimic

      Comentariu de animal00 — septembrie 8, 2017 @ 5:55 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: