Unde scriu lu gigel

iunie 7, 2017

Make Romania great again

Filed under: aberand — animal00 @ 10:46 am

Untitled

Intre noi fie vorba FM doar a dat cu basketu dupa ala dupa care a facut lucrul cel mai bun…a fugit. Nu, nu e un las, nu este rusine sa fugi din fata cutitului, mai ales ca in general baietii baga si ceva bun inainte, sa nu cumva sa pice chiar de la primul glont. Ca sa nu mai vorbim ca cel mai mare dobitoc a fost ala de la Milwal de s-a dus si s-a batut cu aia cu pumnii. Diferenta? La FM avem doar povestea lui la englezoi avem martori. Plm…cine numara?

Dar, as vrea sa ii zic vacii care promoveaza nationalismu prost de ce un roman a reactionat. Pentru ca e in UK la munca. Pentru ca in tara asta frumoasa a noastra, ca si in ungaria si polonia si serbia saracia e de baza. Ba mai mult, de cand cu orban Ungaria vrea sa ne prinda. Noroc ca noi am contracarat cu PSDul. Polacii, neam mai serios, o duc mai bine. Sarbii..plm, poate au un musulman de omorat, ca aparent asta e baza.

Dar, mai mult de atat. Stii dece muncesc romanii in UK? Si nemtia? Si franta? Pentru ca aia nu si-au inchis granitele cand a venit valu de migratori din romania. Si din serbia. Sau Albania. Valuri de hoti. Valuri de prostituate. Valuri de droguri. Nu ne-au tratat (la nivel statal) ca pe un intreg. Ah, ca au si ei Vaca Tocila nu e un secret. Brexit, le pix aia, stiti. nu e cazul.

Nu zic ca asta e o proasta. zic ca in india e divinizata.

 

 

Un comentariu »

  1. ahahha te ai luat de Eingii, presimt ca ti iei niste labii pe bot. Imagineaza ti animalee ca sorbeai si tu linisitit o bere n diusäldorf si´i venea la un troglodit d´ala maroniu sa ti explice cu gihadu´cu alalalah „sir, i just want to drink my beer!” seconds later ” cioara futuz pe mohamä´ta, am dat 5 coco pe berea aia!” ajungeai burebista kuntakinte!!

    Comentariu de garcea — iunie 7, 2017 @ 10:29 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: