Unde scriu lu gigel

ianuarie 17, 2017

Un animal in civiliatie. Catering

Filed under: aberand,civilizatie; germania — animal00 @ 1:47 pm

de fiecare data cand imi cumpar mancare de la catering, la munca, imi aduc aminte de ce imi gatesc acasa.

 

12 comentarii »

 1. ai mincat zÎ ul dacic!

  Comentariu de garcea — ianuarie 17, 2017 @ 2:41 pm | Răspunde

  • evident

   Comentariu de animal00 — ianuarie 17, 2017 @ 2:46 pm

 2. eu maninc la cantina la munca. a noastra e pasabila, nu extraordinara, da merge. 2,7 euro pe trei feluri plus un pahar de apa sau suc (e subventionata) si chiar mege.

  Comentariu de neamtz — ianuarie 17, 2017 @ 3:48 pm | Răspunde

  • aici e ceva cantina cu mancare okish. Si tot asa, la 3-4E poti sa mananci. Numa ca nu e cantina noastra, deci ar trebui sa mai dau 3euro. Si, e doar mancabila, eu imi fac mancare buna 🙂

   Comentariu de animal00 — ianuarie 17, 2017 @ 3:51 pm

  • clar ca iti faci mincare buna, daca ai avut coaie sa mergi la masterchef. si eu gatesc cu placere, dar sint numa hobby bucatar. nevasta in schimb gateste extraordinar. din pacate nu prea avem timp.
   in franta poti sa maninci mincare foarte buna la cantine. nu vreau sa generalizez pentru franta, da la alea la care am mincat eu a fost chiar foarte buna.

   Comentariu de neamtz — ianuarie 17, 2017 @ 4:02 pm

  • nici la restaurant nu prea ma incanta aici, sincer. cel mai bine am mancat la portughezi. Inca nu am fost, de lene, la japonezi

   Comentariu de animal00 — ianuarie 17, 2017 @ 4:27 pm

  • cu toata simpatia da vorbesti prostii. germania e tara cu cele mai multe stele michelin dupa franta. enorm de multi bucatari celebri din italia, spania, franta si alte tari cu mare traditie culinara si-au deschis restaurant in germania. pina si heidelberg are doi bucatari cu o stea michelin.
   in nici o tara, si am fost in multe, in unele de zeci de ori, nu maninci mai bine decit in germania la restaurant, la fel de bine da, dar nu mai bine.
   hai sa zicem ca nu cunosti tu mersu lucrurilor aici si nu sti cum sa cauti restaurante bune. e adevarat ca iti trebuie si ceva malai in buzunar pentru un restaurant cu adevarat bun.
   bucatarii buni de aici au ani multi de practica in restaurante celebre din europa si fac mincare la cel mai inalt nivel. nu au un curs acolo, nu au o practica ci multi ani de ucenicie in restaurante celebre. asta aia mai tineri, ca aia consacrati sint atit de celebri in europa incit ingramadeala la ei la practica de pe tot mapamondul ela fel de mare ca la oricare celebritate din italia, franta sau spania.
   daca nu sti cum sa bunghesti restaurantele exceptionale de la tien din zona, intreaba, si iti spun unde sa mergi. da afirmatia aia prosteasca de mai sus nu pot s-o las asa. 🙂

   Comentariu de neamtz — ianuarie 17, 2017 @ 5:11 pm

  • si nu ma fa sa povestesc cum mi-a fost oaspete prin terti un bucatar foarte celebru din romania (hahaha) si l-am dus la restaurant de o stea michelin, fara sa-i spun asta si cum s-a facut de cacao definitiv cu criticile lui 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de neamtz — ianuarie 17, 2017 @ 5:13 pm

  • iti dai seama ca nu am stat sa sap dupa restaurante, hence „nu ma incanta” in ce am fost eu. Deja cand vorbesti de stele e alta macare de peste.
   Astea „traditionale” in care am mers fac totul cam gras. Dar, cum ziceam, nu am prea multe, deci nu o lua ca pe un „restaurantele din germania nu sunt bune”.

   Asa cum l-am gasit pe ala portughez probabil sunt alte zeci bune.

   Comentariu de animal00 — ianuarie 17, 2017 @ 5:18 pm

  • cind vorbesc de stele vorbesc de un nivel general destul de ridicat. elitele imping restul in sus ca ridica nivelul.
   e si foarte multa lume educata culinar, care stie sa aprecieze. multa plebe si multa lume educata.
   acuma trebuie sa plec, da o data cind am chef o sa-ti povestesc de bucataru ala celebru romanesc, care a fost si un an arbitru la masterchef, si cum ne-a gatit el seara 🙂 si cum a fugit el afara din restaurant cind l-am chemat pe bucataru de o stea michelin la masa sa-si insuseasca criticile celebrului bucatar romanesc si cum a ascultat saracu michelinist fara sa clipeasca si cum a multumit frumos pentru indicatii. ei, dupa ce a plecat si celebrul roman m-a intrebat de ce are steaua aia mare brodata pe cipilica si i-am spus ca are dreptu ca are de vreo cinci ani o stea michelin, a zbughit-o afara si a aparut numa seara foarte tirziu ca ne-am si facut griji pentru el saracu.

   Comentariu de neamtz — ianuarie 17, 2017 @ 5:36 pm

  • apai, in general cand sunt bani sunt si pretentii si calitate
   astept povestea 🙂

   Comentariu de animal00 — ianuarie 17, 2017 @ 5:40 pm

 3. ce delir infatuat şi pe neamţu´ ăsta. păi pe logica asta o să găseşti şi în desertu´gobi un restaurant de lucs unde se găteşte super bine; deci ţin să te contrazic: şi în papua noua guinee se găteşte superexcelent, ţin să te contrazic nu pot s´o las aşa. aaa şi master chef din rromania abia ieşise cu lotca din stufăriş şi se minuna ce ´i cu steaua lu´ăla, iaaa luceafaru´ şi l´a luminat neamţu´binevoitor după ce i´a pus şi un creion în mînă şi l´a învăţat alfabetu´…ăla de fapt plecase în cârciumile de ghei din bergenbielefeld să scrie număru´de mobil a lu´neamţu´pepe rete la wc. a propo neamţule, la wc în baru de ghei are şi pt femei?

  Comentariu de garcea — ianuarie 18, 2017 @ 3:55 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: