Unde scriu lu gigel

septembrie 27, 2016

Un animal in civilizatie. Uitatul peste gard

Filed under: aberand,civilizatie; germania — animal00 @ 2:01 pm

De cand sunt aici in civilizatie viata e greu. Ieri era sa o lovesc pe una cu bicla ca nu era atenta. Si, cam asta a fost punctul cel mai aproape de culminant si enervant al zilei. Asta daca nu punem la considerare munca si faptul ca „era” e de fapt un era mai putin posibil decat un accident de masina pe valea oltului. As fi lovit-o daca nu imi mergeau franele si de undeva un alien micutz imi punea mainile lui micute si baloase la ochi sa nu vad si lu tanti ii punea piedica la lantz.

Asa ca din cand in cand ma mai uit la stirile din Romania. Si ii citesc zicerile lui Ponta si ale comentatorilor lui. dupa care aflu ca fundatia voiculescu ii da premiu de jurnalism lu mircae badea. dupa care vad ca barbu a fost scuipat si a zis ca era sa isi riste viata, de mi-a confirmat ca noi romanii suntem ca alienii- scuipam acid. Azi citesc ca ghita vrea sa interzica accesul soroistilor la functii publice. Ma mir ca nu obliga lumea sa aiba carnet de partid pentru functiile alea.

Si stau, citesc si ma minunez. si imi pare rau ca sunt plecat in civilizatie ca aparent ultimul transport de marfa a fost excelent si a adus marfa d-aia buna. Asta e. Civilizatie nu marfa buna!

*noroc ca nu ma citeste nimeni din partide, dar de basescu nu zic nica. Inteleg ca Ioana e anchetata. iar vine traian si zice ca are ghinion de frate si fiica prosti 😀

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: