Unde scriu lu gigel

septembrie 15, 2016

Gigi veganu

Filed under: aberand — animal00 @ 10:30 am

Bah, aici la nemtia nu se intampla nimic. Nu ca sunt astia plini de reguli, dar nu se intampla nimic. e cam plictisitor cu bicla, ca mergi numa pe trotuar pe pista. Bine, eu mai trec si pe un rosu mic asa, ca sa moare regulile de ciuda.

La astia la sala nu e usor. tre sa iti faci abonament pe tot anu. Io a trebuit sa iau foaie de la munca cum ca stau doar pana in decembrie. Just neamtz things.

Da nu despre neamtzland voiam az sa va zic. Ci de sanatosii vegetariano tot plm. Bah, m-am prins cum functioneaza ei.

Cred ca totu a inceput intr-o marti. Lunea nu incepe nimic, nici macar saptamana la civilizati. Miercurea esti la mijlocu saptamanii (lectie de neamta: in neamta toate zilele sunt cevaTag, cum ar veni ziua lu ceva; toate mai putin miercuri care e mijlocul saptamanii), iar joia si vinerea nu-s facute sa incepi ci sa termini.

Deci, intr-o marti stea gigi. Si se simtea nu bine. Si nu stia de ce. Si s-a gandit el: bah, ce ii place lu vasile al mai mult sa faca? Aha. Sa mance carne. De azi nu mai manc carne si o sa ma laud ca sunt mai bun decat vasile

Peste vreo 3 marti statea el gigi si se gandea. bah, sunt mai bun decat vasile care manca carne si io nu. Si sunt mai sanatos. Ma…da de ce nu ma simt eu cu adevarat bine? AAA…stiu. Vasile fumeaza si bea. De azi nu mai fumez si nu mai beau deci sunt mai un om superior lu vasile

Evident, saptamanile trecura, si veni iar o marti dasta cu introspectii. Bah, vasile isi vaccineaza copiii. dacu incolo nu mai vaccinez ca vaccinurile e rele si bigfarma e rai si eu sunt mai bun decat vasile

Multe marti trecura acolo si gigi tot nu se simte bine. Desi a declarat carnea rea. Desi nu bea alcool. Desi cafeaua stie ca dauneaza. Nici nu se vaccineaza. nici lapte nu mananca. Dar nu e bai, nimeni nu se indoieste de puterea lui gigi de a-i demonstra lu vasile ca e un om mai bun si mai sanatos si mai moral.

Asa sa ne fie ciacra!

 

*la ce mancare baga astia la munca, daca nu stiam sa gatesc deveneam vegan de birou

6 comentarii »

 1. faci mishto? aveti catering si suporta firma cheltuiala?

  Comentariu de garcea — septembrie 15, 2016 @ 11:09 am | Răspunde

  • sa nu exageram. E vreo 5-6E pe zi. Au firme de la care cumpara in general. O pizza, cea mai rea pizza pe care am vazut-o vrodat. Acum am niste costite. Pline de dulceata si grasime

   Comentariu de animal00 — septembrie 15, 2016 @ 11:11 am

  • perla mea! pt otto normalverbraucher(john averageuser) ie mult. pe la 80 de coco in plus pe luna(cam 900 pe an) spun asta cu oarescare hinvidie.

   Comentariu de garcea — septembrie 15, 2016 @ 11:50 am

  • pai si otto normalverbraucher ce manca?

   Comentariu de animal00 — septembrie 15, 2016 @ 12:21 pm

  • accentu´era ca si plateste senvishu´de acasa, pizza, sau döneru´din bozonaru´propriu´. vb cu o amica care lucreaza la ceva firma mai serioasa(desi au inceput si astia sa taie n carne vie la capitolu´cheltuieli) care inca au o cantina serioasa si platesc asa o contributie de vreo 3 euroi pt un fel principal si ceva desert. du te cu 3 euroi la lidl sau aldi…comicaria e ca pomene d´astea nu vezi decit la firme und oamenii castiga inspre binisor.

   Comentariu de garcea — septembrie 15, 2016 @ 1:31 pm

  • Aaa. pai si aici e la fel.
   in romania la ultimele doo locuri aveam si mancarea platita de firma. Nu cea mai buna, dar moca tip gratis

   Comentariu de animal00 — septembrie 15, 2016 @ 1:36 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: