Unde scriu lu gigel

ianuarie 6, 2016

Comunist

Filed under: aberand — animal00 @ 11:11 am

Mie imi plac romanii. Au idei putine, dar fixe. Una dintre idei este ca daca intrebi  ceva de taxe sau daca chestionezi anumite chestii pe care te obliga statul sa le faci, dar lor li se pare ca treaba aia denota civilizatie, esti acuzat de comunism. Ca stai „sa iti dea statul”. Dupa care te uiti pe fluturasul de salariu si vezi ca 50% din cat iti da tie patronu pleaca la stat. Te uiti la bonul de la casa si vezi ca ~20% din pret se duce la stat. Te uiti in ianuarie si vezi ca ai platit si un impozit pe locuinta. Si intrebi ca prostu: pai, eu tot dau la stat. Nu ar trebui sa dea si el inapoi, macar ceva?

COMUNISTULE!

De ce zic acum? Despre abuziva chestie ca trebuie sa dai zapada din fata trotuarului. Este, v-ati enervat. Lenesule. Sa nu cazi pe trotuar porcule. Comunistule.

Da va intreb eu: de cand e trotuarul meu? Ai casa? incearca sa faci ceva pe trotuar, cand nu ninge. Nu stiu…deseneaza cu vopsea o pula roz. Fa ca dobitocu de Becali care a vrut sa isi arate valoarea si a pus marmura sau nush ce pe trotuarul din fata casei lui.

Ai o firma de vanzare chiloti movi cu picatele? scoate un stand de chiloti in fata trotuarului.

Dintr-o data o sa afli ca trotuarul ala nu este proprietatea ta si ca nu ai voie sa faci nimic. Nu ai voie sa intervii asupra lui. Nu ai voie sa vinzi pe el. NU ai voie sa parchezi pe el. Chestiile astea le inteleg. Dar. Cand vine zapada, dintr-o data statul iti paseaza tie responsabilitatea. Si iti da amenda daca nu ITI cureti trotuarul.

 

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: