Unde scriu lu gigel

Aprilie 20, 2015

Vanatoreasca

Filed under: aberand — animal00 @ 12:21 pm

viata bate filmu. Uneori ii da muie de ii sar fulgi.

Povestea de azi este reala. la genu cat am auzit si eu, ce s-o mai fi inflorit pe langa, dar ideea de baza e aceeasi.

Intr-o zi in Franta, un mistret a fost lovit de o masina. Care masina a tulit-o de acolo. In spate apare o alta masina. cu niste un roman stabilit de mult acolo. Care, vede mistretu si se gandeste direct la carnati, friptura, pomana mistretului si multe altele. Asa ca opreste masina, preia mistretul si se duce sa il rezolve.

Acum incepe partea complicata. Ca sa desfaci un mistret intreg in cotlete, coaste si pule si cefi, ai nevoie de scule. care ii lipseau prin absenta domnului din poveste. Si, ca atare, domnu din poveste si-a procurat sfoara, cutite, saci de plastic, totul cu scopul precis de a baga carne de vanat la matz.

Porcu in masina,cutitele pe bancheta, sfoara tot acolo, se duce omu in padurice, leaga mistretu de o craca mai inalta si se apuca de munca.
Intai il taie pe burta. Primul moment amuzant: animalul fusese lovit de masina, care ii rupsese coloana. In lipsa unei bucati de piele unitare, in general utilizata numa la a tine matzele inauntru, muschii nu au reusit sa tina intregu animal intreg, asa ca mistretul nostru s-a rupt in doua. o craca ramanand in aer, una evadand din sfoara, dar nereusind sa ajunga mai departe de jos.

Eh…romanu nu se lasa si isi continua misiunea gastronomica.

Surpriza e si mai mare. Dupa niste minute, alertate de prezenta unei masini la marginea autostrazii, autoritatile rutiere franceze isi fac prezenta. In traducere, niste gabori au venit langa asta sa il intrebe ce satana face acolo cu sange, sfori si cutite. La aflarea intregii povesti, autoritatile franceze au ras si i-au zis la om sa se duca in pana mea mai in interioru padurii sa nu sperie concetatenii francezi, neobisnuite cu aceast goreshow.

Lasat in pace si de autoritati, romanu taie tendoane, oase, carne, vene si alte componente atat de utile, intregi, in cazul unui mistret viu, dar atat de blocante in visul carnatos al omului nostru.

Si…cand totul incepea sa prinda contur, cand deja femeia la om pregatea internetul pentru „mistret retete ca la mama acasa”, omul a ajuns la muschii aia buni. Si, a aflat motivul pentru care vanatorii fac un prim lucru cand doboara animalu mascul mare: ii taie coaiele. Carnea se imputise…
Ca o concluzie: daca vreti un set de cutite noi, nu procedati ca baiatul din poveste

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: