Unde scriu lu gigel

decembrie 30, 2014

Lucy

Filed under: critic da muviz — animal00 @ 10:53 am

atentie, contine spoilere.

Cand te uiti la sefeuri este absolut retard sa zici “asa ceva nu se poate”. Asa ca, privind lumea cum urla ca nu exista faza cu creierul si 10% zambeam amuzat. Plm, ii film artistic si sefe. Nu conteaza ca nu e corect stiintific. Si…cum mai fu unu film cu ceva drog d-asta de iti crestea creierul tare, zic sa ii dau o sansa si lu Lucy. In plus, aveam 13 ore de stat in cur pe scaunu de la avion.

Si a inceput filmu. Dupa primele 10 minute eram sigur ca multi basinosi s-au blocat in faza cu 10%, ca filmu incepuse bine.

Dupa care…totul a devenit stiinta si fictiune mai putina stiinta si si mai putina fictiune, ci doar o insirare de imagini a caror logica incepea sa ma piarda.

Ajunge asta la bad boy. Bad boyu ii pune drogurile in burta dupa care le zice ca sa le duca in siguranta, unde aveau ei de ajuns. Aici aproape avea sens. Dar, dintr-o data…

– desi erau in hotelu in care intrase tipa, i-au pus o esarfa pe moaca. Poate se gandeau ca uita?

– deci, baietii rai o iau sa o duca spre aeroport. Dar, dintro data, fara sa ne anunte nimeni nimic, asta era la alti infractori, dintre care unu avea bucurii la ea. restu de 3 amarati erau la aeroport. Cum a ajuns ea acolo si dece?

– deja, dupa ce ii intra drogu, totu se schimba. Incepe lu asta sa ii creasca capacitatea creierului. Motivul pentru care ajunge sa controleze materia, ne scapa. De asemenea, ne scapa si motivul pentru care cand il prinde pe nenea rau singur…il lasa viu.

– daca tot l-a lasat viu, ce zice muierea “Bah, eu controlez materia, timpul, spatiul, dar astia ne ataca cu pistolul. Stiti magia aia pe care am facut-o acu juma de ora cand i-am suit p-aia pe pereti de i-am pishat? Acum pot sa fac si mai mult, dar stati voi si puscati intre voi, ca io…”

– ca io…n-am inteles. Face u computer, care de fapt nu era computer, dar care a explodat si a ramas ea “peste tot”. Asta nu inainte de a veni aia sa se puste intre ei si tu sa ramai in scaunul de la avion si sa cazi pe ganduri. Si sa iti pui intreabarea: “ce?”

 

ieri am fazut Interviul. E funny

Un comentariu »

  1. A cazut avionul?

    Comentariu de Ratonu' — decembrie 30, 2014 @ 3:30 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: