Unde scriu lu gigel

Decembrie 8, 2014

Curentul

Filed under: aberand — animal00 @ 1:08 pm

Toata lumea inteligenta stie ca curentul nu dauneaza. Pentru ca daia e despteapta, nu e ca prostii care cred ca curentul dauneaza absolut total. Adica plm iei sida daca stai in curent. Nu in CUR ci in curent.

Asa ca, as vrea sa imi explice inteligentii de ce dimineata stateam eu asa, frecandu-ma la un coi, asteptand ceva informatii, moment in care am simtit cum nu mai pot sa respir. Ca nu mai pot sa respir este o stare de normalitate in mediul asta, dar parca azi nu era de la umiditate.

Dupa cateva secunde, am aflat cauza lipsei de respiratie. Pe spate, fix sub coaste, se intampla o durere de-a latul. Muschii, s-au gandit sa ma doara pe o zona de 5-10 cm, de-a latul intregului spate. Asa ca operatiunea de inspira expira a devenit brusc foarte interesanta.

 

Teoria mea conform careia: faptul ca intre interior si exterior este o diferenta de 13-15 grade, ca e o umiditate de te caci pe tine, deci transpiratia este o stare de fapt, ca aveam ghiozdan in spate si ca FIX in momentul ala m-am aflat langa usa, pe care a deschis-o cineva, creand astfel un curent de aer, care a fost accentuat de faptul ca avand ghizdan, aerul nu putea sa circule decat pe o zona mica din spate, in modul asta producandu-mi o contractura musculara de, daca nu eram constipat de la orez (n.a. doar o gluma) ma cacam pe mine, nu are nici un fel de funademnt.

 

 

ps: ba nene. Sunt transpirat cam 110% din timp si 150% din corp. Daca as fi atat de transpirat in Bucuresti jur ca as puti de s-ar auzi de la Kiev. Toamna ucrainiana ar fi ca se revolta astia ca da cineva cu bombe chimice in ei. Aici…nimic. nu puti neam

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: