Unde scriu lu gigel

Octombrie 20, 2014

Justitiari

Filed under: aberand — animal00 @ 5:07 pm

Fara nume si fara poveste. Pentru ca nu este un caz singular.

Exista o categorie de oameni prosti. Nu inteligenta le lipsete, nu apartin unei categorii sociale gresite, dar, undeva in creierul lor, exista momente de naivitate. Ei sunt aparatorii dreptatii. Contrariatii impotriva oamenilor rai. Cei care se baga in seama cu fiintele bipede care fac cate un cacat. Ii cearta. Urla la ei si le cer socoteala pentru faptele lor. Fapte care nu presupuneau o intelectualitate rasata*

Ei bine. Sa vezi dracarie, in numele lui Santana cel mare si bun, degraba iubitoriu de muzica frumoasa, pacat ca e ala cu chitara de ii strica tot showul. Dobitocul nu se dedobitoceste cand il certi. Ba dobitocii tind sa devina agresivi. Ca sa vezi, probabil tot din cauza draciei alea, faptul ca ai pizda nu il opreste pe dobitoc din actiunea intreprinsa. Si, ca sa fie santana si mai santana, OAMENII DE PE STRADA TIND SA NU SE BAGE.

Si…ti-o iei. Dupa care, in loc sa te gandesti “bah, poate data viitoare nu ma mai iau din senin de un dobitoc” o sa intelegi ca orice actiune este urmata de o reactiune. Si sa fii pregatita de reactiune sau sa iti vezi de treaba.

 

*fapte care nu implica violenta fizica imediata pentru tine/pentru oameni neajutorati. In cazul in care implica violenta asupra ta, trebuie sa faci ceva. de la bagat degete in ochi, la suturi in coaie sau fugit foarte tare. Daca implica violenta asupra unei terte persoane…nush, e prea complicat si nu ma bag sa dau sfaturi

Anunțuri

3 comentarii »

 1. Pe langa incapacitatea de a-si constientiza propria dobitocenie, unul din motivele pentru care dobitocii devin rapid agresivi este si ca „ceilalti nu se baga”. Daca-ti zice o proasta ca esti dobitoc, atunci are ceva cu tine. Daca-ti zic 12 prosti ca esti dobitoc, tot dobitoc ramai, dar nu te mai razbuni pe proasta.

  Comentariu de krossfire — Octombrie 23, 2014 @ 9:21 am | Răspunde

  • Capitane Evidenta, pe bune? Daca esti in mai multi ai sanse sa nu se ia ala de tine, dar daca esti singura si evident inferioara fizic se va lua de tine?
   Dar cum?

   Comentariu de animal00 — Octombrie 23, 2014 @ 9:31 am

 2. Stating the obvious must be done. It’s a duty!

  Comentariu de krossfire — Decembrie 21, 2014 @ 8:57 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: