Unde scriu lu gigel

aprilie 28, 2014

Recomandarea zilei

Filed under: aberand — animal00 @ 1:17 pm

Am mai zis ca sunt zgarcit. Dar azi schimbam un pic ideea. Si vin cu o recomandare pentru aia care vor sa mance ceva bun si realizeaza ca uneori, intru a atinge acest deziderat tre sa bagi mana in boznar si sa scoata ceva cascaval. Daca nu gasesc cascaval, ajuta banii. Daca nu gasiti nici una dintre astea, considerati sa apasati ctrl+w. Daca gasiti cascaval, puteti sa rontaiti la el si sa cititi mai departe postu ca e cu mancare. Desi…ce pula mea cauta cascaval la voi in buzunar? Aveti un fetish cascavalicesc?

Aia la mega image (nu, nu e reclama) au niste bucati de carne mai serioasa. Ceva pe la 1.7 milioane. Care cred ca e destul de scumpa si gasiti mai ieftina si pe la alde carfur, cora si bla bla. D-asta vine ideea de “recomandare”. Cand gasiti bulina magica –50% profitati. Tot scoateti niste bani din buzunar, cazul meu fura vreo 23 de lei, dar merita pana si aia 3 lei de la final. Cu cat e mai alba de grasime cu atat recomandarea se recomanda si mai recomandat.

Ce-i drept, cand vezi bucatile alea si scump si nefacute, primu stres e “ba nene…eu nu stiu sa fac d-asta”. Ce conteaza ca internetul e plin de informatii despre cum sa gatesti vita. Tu nu stii. Asa ca lasi carnea aia acolo si iti iei pui. Oricum, nici pasta nu stii sa il faci, dar macar e eftin.

Sfatul si recomandarea mea: luatio. Daca o gresiti inseamna ca sunteti dobitoci. O sa va suparati pe mine ca v-am recomandato si o sa ma scoateti din lista de prieteni. Si din viata voastra. Si eu o sa pierd niste oameni pentru care “lasi 2minute pe fiecare parte daca vrei pa rosu” sau “lasi 3 minute pe fiecare parte daca vrei mediu” sau “o lasi 4 minute si o arunci” sunt informatii prea complexe.

Pierderea mea.

PS: si la pret intreg, iese 40 de lei de o friptura babana. Si gustoasa de iti bati copilu. Cei cu copii abtineti-va Zâmbet

3 comentarii »

  1. Despre ce vorbesti, vaca de aia masata si gadilata? Eu sunt de la tara, n-avem megaimaj acilisa. Daca stau sa ma gandesc, nici vaci nu prea am vazut in ultimul timp…

    Cu vita normala nu merge regula de „lasi 3 minute pe o parte”? Si daca da, cat de groasa tre sa fie? Felia de vita, desigur. Si cum faci, pui ca vaca pe grill/in tigaie?

    Da, eu sunt ala de cumpara piept de pui si-i si place. Oarecum.

    Comentariu de Eugen — aprilie 28, 2014 @ 8:15 pm | Răspunde

  2. Tu ai ceva cu vita, dar inrtun mod atat de evident ca ma gândesc serios sa testez. Acus cred ca incep cu asta, nu cu aia uitata in frigider. E mai seif!

    Comentariu de Mucegai Ales — aprilie 30, 2014 @ 1:12 pm | Răspunde

  3. Valabil si pentru carnea de vita de prin Auchan (fostu’ Real de la mallu’ mare).

    Comentariu de krossfire — mai 4, 2014 @ 8:30 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: