Unde scriu lu gigel

aprilie 23, 2014

Dilema gastronomica

Filed under: aberand — animal00 @ 8:31 am

Abarnam cum vine dulce-sarat in deserturi, dar paine cu un cu magiun de prune+ branza sarata veche = iubire absoluta.

8 comentarii »

  1. Deci merge bine regimul.

    Comentariu de Loki — aprilie 23, 2014 @ 9:48 am | Răspunde

  2. nu ma. A zis ceva Florin aseara si voiam sa inteleg care e faza cu dulcele si saratu. intre timp mi-a explicat.

    Comentariu de animal00 — aprilie 23, 2014 @ 9:54 am | Răspunde

  3. Si cum e faza?
    (pah bune, telemea de capra cu gem de gutui e ze shit)

    Comentariu de jollyca — aprilie 23, 2014 @ 12:06 pm | Răspunde

  4. si salata verde e buna cu zahar (+sare, ulei, otet). egzplica-ne si noua!

    Comentariu de ILUZIA — aprilie 23, 2014 @ 12:19 pm | Răspunde

  5. citez

    Sa clarificam niste situatii de aseara:

    – dulce si sarat nu il poate combina oricine. Sunt doua gusturi de baza, pe care daca le combini una trebuie sa primeze ( vezi caramel sarat, ciocolata cu fulgi de sare, carnuri cu dulceturi).
    Daca gusturile astea doua sunt in cantitati egale iese o tampenie.
    Sper sa intelegeti si daca tot nu sunteti de acord cu afirmatia mea, incercati voi acasa

    – farfuriile aruncate pe jos… nu vin in urma unor frustrari de ale mele, sau ale colegilor mei, ci pur si simplu asta merita unii care isi bat joc de mancare, dar totusi au impresia ca sunt foarte buni. Ne ridicam la nivelul discutiei intotdeauna, ne spui ca ne aduci o capodopera si este o mizerie, hop, farfuria pe jos.

    Asa ca, meseria noastra de bucatari, transpusa pe sticla poate deranja multa lume. Dar in momentul in care ajungeti intr-un restaurant si dati bani pe mizerii, se datoreaza faptului ca cei care ar merita sa le aruncati cu farfuria pe jos nu au ce cauta in bucatarie.

    Multumesc „

    Comentariu de animal00 — aprilie 23, 2014 @ 12:25 pm | Răspunde

  6. Dar de măsline cu gem de afine ce zici?

    Comentariu de Ratonu' — aprilie 24, 2014 @ 7:07 am | Răspunde

  7. Ia incearca gem de capsuni+branza de vaca

    Comentariu de MosGerila — aprilie 24, 2014 @ 1:12 pm | Răspunde

  8. Miere de salcâm cu brânză.

    Comentariu de Camelia — aprilie 24, 2014 @ 4:22 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: