Unde scriu lu gigel

august 26, 2013

Rasismu amuzant.

Filed under: rasismu amuzant — animal00 @ 11:08 am

Sunt momente in care creierul refuza sa gandeasca si, culmea, de multe ori momentele alea imi apartin mie. Adica creierul meu intra in pauza si da rateuri.

Asa se intampla si intro seara la Partysan, cand, dintro vorba in alta cu niste nemti prosti, unu, al mai luminat, imi zice ca in germania nu au voie sa foloseasca “the F word, jew”

Cum alcoolul isi facea oarecum efectul si considerand neamtu ala prost, creierul meu a tras o concluzie logica: “ma, in pula mea, noi cunoaste io urata limba ce o aveti, dar parca nici la voi jidan n-are f”.

dupa vreo 3 minute, acelasi creier dadea semne de pornire: “F WORD….dute dreaq, tu facusi o gluma?”

plm. Intre timp, la noi in tara, regele F wordistilor murea. Tot e bine ca la astia cand moare un rege apar 2. Ii un fel de hidra doar ca mai urata si mai imputita?

 

Vorbind de F wordistii romani, in Berlin in parc, tot felul de chestii. ba pentru popoveseli, ba pentru f wordistii lor. ca daia ca nazistii le-au facut mai mult rau decat neplaceri. Si, printre toate alea si un fel de gradinita de vara pro gipsani. In care scria despre caznele bietilor tigani pe vreme lu mustaciosu amfetaminizat.

In cadrul gradinitei, pentru a demonstra ca viata e amuzanta, o gipsaloaica avea in mana o foaie si cersea bani pe stilul, atat de prezent in berlin, “donati un euroi pentru asociatia de nevazatori si nevorbitori, uitati semnati acilea sa moara dusmanii de clasa daca nu-i pe bune”. In restul Berlinului cu foaia se mergea pe conceptul “we from bosnia” pana le ziceam “hai las-o asa”. Se pare ca bosniacii stiu romana destul de bine. Nai zice.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: