Unde scriu lu gigel

Aprilie 1, 2013

da uichend

Filed under: DIY,Mancare — animal00 @ 9:42 am

Orice faceti, nu dati joi seara pe paprika. Pentru ca pe langa scump mai futi si dieta. Eu nu am facut asa.

In concluzie, am inceput vineri seara cu o fiertura de pere cu vin. Unii ar zice “am poshat perele in vin”. Si io zic lafel. De unde iese propozitia matematica de jos:

IMAG0407IMAG0411 + zahar si anason stelat=IMAG0412

Dupa care vineri sara mam dus si m-am imbatat.

Paranteza de vineri seara. ies din 133 cu directia triunghiul bermudelor. Locul din bucuresti unde ai la o aruncatura de bat: un club de roace, o biserica, curve. Io ma indreptam spre clubu de roace, intre timp trecand pe langa curve. Un pusti (14-16 ani) “Baiatu, baiatu, o fetita?”. Politicos, ca de obicei: “Nu, mersi”.

De obicei discutia se inchide acolo. Nu vineri seara. “Baiatu. Baiatu. Pot sa te intreb ceva?”… “Baga”… “Tu mergi acolo jos, nu?”…”Da”…Moment in care era sa lesin “Auzi, si cum e acolo? Trebuie sa te imbraci in vreun fel?”. Plm, tiganusu era foarte curios de clubu ala, care ma gandesc ca e un fel de iad. Fraerii…e iad privat Limbă scoasă

Incei paranteza, care nu mai pare asa amuzanta in scris.

Sambata, mahmur, reiau reteta. Care evident ca n-am poze. Eram mahmur.

Niste 180g migdale tocate facute faina. Amestecate cu niste 40grame cacao. Cantitati absolut aleatoare. Si niste zahar. La fel de aleator. Toate amestecate cu 4 oo, ca imi aminteam ca ala la tv a pus 3, dar avea cantitate mai mica.

Toata mizeria de mai sus s-a pus in vas, dasupra unui aluat fraged, facut ca pe net (250 faina, 125 unt, 125 zahar, 1 ou). Deasupra am pus perele taiate felii subtiri. Si am dat la 180 grade pana am declarat io ca gata. si 2 beri.

 

IMAG0415(model sepia pentru ipstari)  si un clozap ca am invatat io de la hadean IMAG0432

 

 

Porma am urcat si biroul de computer IMAG0454 dupa care m-am dus sa imi suport mahmureala in liniste. si 4 beri.

Anunțuri

7 comentarii »

  1. Pere flaushate in vin… fitza maxima, nu alta. Am facut doua luni de practica intr-o patiserie si n-am facut un tort in viata mea. Tre’ sa schimb asta.
    Ia zi, meri la Dark Tranquillity?

    Comentariu de jollyca — Aprilie 1, 2013 @ 11:37 am | Răspunde

    • apai asta nu ii tort, ii tarta. plm.
      nope.

      Comentariu de animal00 — Aprilie 1, 2013 @ 11:38 am

    • Tort, tarta, potato, potato…
      Au acelasi lucru in comun – n-am mai facut d-atunci. Desi am facut quiche, care e un fel de tarta. Se pune?

      Comentariu de jollyca — Aprilie 1, 2013 @ 12:03 pm

  2. Tor-tarta aia ar fi trebuit sa-ti prelungeasca rezistenta la fiertura de pere, nu?

    Comentariu de krossfire — Aprilie 1, 2013 @ 10:03 pm | Răspunde

  3. Corect ie, am pocit, nu am poshat. Ca pa inglis e poached 😉

    Comentariu de Gogu din Praga — Aprilie 8, 2013 @ 6:09 pm | Răspunde

  4. bai NU, la hadean closeupu ii focalizat cam 1 cm patrat in centru si restu’ blurred, nu-l fa de cacat pe hadean c-o sa ai probleme

    Comentariu de s3v3natenine — Aprilie 18, 2013 @ 10:36 pm | Răspunde

    • da, a fost o scapare. in plm, la mine se si vede ce ai in farfurie, fara sa necesite imaginatia. imi cer scuze

      Comentariu de animal00 — Aprilie 18, 2013 @ 11:07 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: