Unde scriu lu gigel

octombrie 23, 2012

dilema zilei

Filed under: Dilema zilei — animal00 @ 3:30 pm

bre, exista niste oameni in lumea asta, care isi refuza niste placeri pentru un bine superior. Un bine mai mare. Religios, moral, mental, etic, plm, un bine, care noua muritorilor nu ne este dat sa il atingem pentru ca noi suntem prosti si ei au devenit dintro data destepti.

Vorbim aici de doua categorii, dragi mie. Virginii si veganii. nu ma duc inspre toti ascetii ca aia tre tratati de altcineva Limbă scoasă

paranteza.

Cand vorbim de virgini nu vorbim de categoria “mi-a fost dat cap, picioare si cacat in loc de creier care nu pot sa agat si io ceva sa fut”, ci categoria speciala si intrutotul deosebita ”nu fac sex pentru ca pana la casatorie”, “primul sex tre sa fie special” (plm, oricum primul sex e special, special de prost), etc.

inchidem paranteza.

Asa. despre aceste doo categorii, az am o dilema. Exista niste oameni care, dupa o oarecare perioada apartinand lor, ies. Veganii trec la carne, virginele dau de pl si virginii scapa de mana, stiti voi.

Ei bine, dilema ii: oare toti sau numa majoritatea au in cap “Oare dece am fost prost atata timp”?

4 comentarii »

 1. Vegetarieni = Nu mananca carne, dar consuma alte produse animale – lapte, branza, oua (posibil peste, am auzit pe unii)
  Vegani = Nu mananca nimic care are legatura cu vreun animal – carne, lapte, branza, oua etc.
  Eu n-am auzit in viata mea de unu din asta sa se lase de meserie.

  Intre ggi de mai sus si vergini este o diferenta – astia s-au nascut „spurcati” si apoi se „virgineaza”, iar ailalti invers.

  Comentariu de jollyca — octombrie 23, 2012 @ 3:54 pm | Răspunde

  • „Vegani = Nu mananca nimic care are legatura cu vreun animal” ar tb sa nu manance nici vegetale, multe au de a face cu animalele.

   Comentariu de Ratonu' — octombrie 23, 2012 @ 9:16 pm

 2. Eu am fost dăla de nu mănâncă carne, dar mănâncă lapte, branza, oua nu şi peste. A durat 3 ani. M-am lăsat. Nu, nu am în cap “Oare dece am fost prost atata timp?”
  Am în cap ‘Mooaaaa, ce proastă nesimţită am fost atâta timp!” Fiecare cu alegerile şi convingerile lui. Am concluzionat în timp că e o idee proastă să faci mişto de toţi străstrăstră-la infinit-moşii tăi, începând de la maimuţa care a cazut din pom şi a pus mâna pe bâtă şi a dat la cap, să manânce carne.

  Comentariu de bonzai — octombrie 23, 2012 @ 4:18 pm | Răspunde

 3. ba animal acum ma scuzi dar virgin e ala care pune mana pe pula doar sa se pishe si sa se igienizeze, nu ala care lustruieste tunul cu orice ocazie, sau aia care aduna in scorbura orice radacinoasa, cucurbitacee, obecti contondente domestice etc

  Comentariu de Ratonu' — octombrie 23, 2012 @ 9:20 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: