Unde scriu lu gigel

martie 23, 2012

ipad sau nu ipad

Filed under: aberand — animal00 @ 10:58 am

arhi baga bunatate de banner care am dat si io ca prostu click pa el. sa vaza si ambii mei ochi, la ce preturi se vinde ipad3u care sa aibe bugetarii sa isi ieie.

Ba nene, si intrai pa pagina la emagi si vazui niste preturi de mi-a cazut glicemia. dar nu despre preturi ie vorba, in fond nimic nu e prea scump cand este vorba de cat de bine dai tu in gasca ta de palariati. Stiu stiu, de cand ati cheltuit 25 de milioane, cititul pedefeurilor pe veceu e cu 100% mai usor, vazutul filmelor din pat, a devenit o banalitate, in fond plasma aia de 105658 inci e luata pentru a va putea juca pe wii, ca doara nu stai sa te uiti la filme (ce gand idiot).

stiu stiu. de fapt tableta isi are rostu care va duceti in sedinta. Si acolo prezentati toti grafice. Si cand iesi la cafea iti poti verifica de 43de ori mai repede notificarile pe fb. E geniala tableta, esti onlain nonstop.

Dar, iarasi. nu despre utilitatea ei voiam sa zic. Ci despre faptul ca, desi e mega scumpa si destul de limitata ca utilitate, tot stocul de la emag era pa. Si terminat in acelasi timp. Si tot ce a fost in gandu meu a fost tacere. Pentru ca io cand vreau sa vorbesc despre produse I tac. Si rad. Dupa care devin ironic usor sarcastic si batator de pula.

Deci. Oare aia de la emag au pus produsele la misto? Oare au avut doar 1 ipad din fiecare? sau totusi bancile si-au relaxat pentru o zi politica de creditare, pentru ca romanii sa fie trendy?

3 comentarii »

 1. eu mi-am luat tableta ca moft, ca sa demonstrez cuiva ceva. da, idiot, stiu. dar. DAR. nu ai idee ce instrument educativ este pentru un bebic. fi-mea face puzzle pe ipad de la 1 an. si l-a descoperit singura, singura a invatat cum se face. tot pe ipad a invatat sa numere. acum, la 2 ani stie sa numere pana la 10. si alte o gramada de tampenii care nu ai sti ca poate sa le faca, daca nu ar fi fost padul. deci are si parti bune, sa stii

  Comentariu de Arhi — martie 23, 2012 @ 11:01 am | Răspunde

  • niciodata nu am negat faptul ca are o utilitate. doar ca mi se pare foarte limitata si, in concluzie, extrem de scumpa pentru ceea ce ofera.

   asta e si motivul pentru care mi se pare penibil tot fasu asta: „uite ce pizdet tare sunt ca mi-am permis sa arunc 500E pe niste plasticaraie”. si cand ii intrebi ce fac pe ea…cam ajung la nivelu lu aia mica a ta 😀

   Comentariu de animal00 — martie 23, 2012 @ 2:15 pm

 2. Ca sa fii in trend trebe sa fii actualizat din punct de vedete tehnic.

  Comentariu de Dli — martie 23, 2012 @ 1:19 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: