Unde scriu lu gigel

noiembrie 18, 2010

Sabaton

Filed under: aberand,Muzichie, cultura — animal00 @ 3:00 pm

No sai inteleg niciodata paia cu “io nu merg la concerte prefer sa ascult muzica de pe album ca aia suna mai coi”. Pe de alta parte nu pot sa inteleg dece cineva ar sta sa se uite la un concert. Sau la videoclipuri. Sa stai acasa, sa dai pa mtv si sa te uiti. Pula mea, oi fi io ciudat, dar tot mi se pare aiurea.

Deci muzica la mine e ca o cheste care ie in spate. Daia acasa nascult muzica decat cand gatesc sau cand f…rec prin casa prafu. sau cand ma joc sc. la concerte e alceva. Mai bei o bere. mai socializezi cu lumea. Ii vezi paia la care teai dus ce le poate pielea dadevarat. Pe de alta parte nici nu ascult muzica de surubelnita, asa ca astia chiar pot sa cante pe scena. Pula mea. un concert nu poate fi inlocuit de o caseta/cede/placa.

 

Asa ca eri mam dus si io la concert. Iera prima uara cand ma duceam in club la niste baieti a caror voce exista. Adica se aude. Si se si intelege. Si stiam in plm, ca lumea e ceva mai neneagra, baietii aia fiind din zona cu soare a suediei. Totusi, uimerea de la intrarea in bodega a fost maxima. bah, inteleg ca nu ie cu satane si cacat, dar HIPSTARI? daoncoiugol ca nu se poate asa ceva. Porma mam trezit si meam amintit ca bodega are doo intrari. Bine ca nam intrat in prima intrare, se speria vrun hipstaras mai usor de inima.  brr.

 

Deci muzica. Deci dantzuiala. Deci bere. Deci unu ca esarfa in zona de concert. Pula mea, 100000 de grade pe model celsius, dar el avea esarfutza. Fremos. Mam ras. Am vazut si camasutze frumoase. Miem plac camasutele si mi se pare extrem de potrivite la concerte. Mai ales roc. Esti mai diafan asa. mai segzy. Nu ca betivii in tricoi. Daaaar. Hipstarasii de club au fost pishati in cur dun rocar. El asa parea. Tricou tricou. Giaga giaca. pleata pleata. Bratara cu cuie, bratara cu cuie. Servetelul de sub bratara de cuie sa nul zgarie servetel de sub bratara de cuie.  Plm.

Pe la finalul concertului, dau sami mai iau o bere. Si ceva era destul de ciudat. Lipsea o foaie din portofel. Usor de doar 1 milion. La valoarea mea nu conteaza, dar parca totusi 20 de beri ie niste beri. Nebaute.

Si urmeaza o discutie foarte inteligenta:

io: pula mea am perdut un meleon

misu: adica ai baut dun milion?

io: pula mea. Nu ma. am perdut o fuaie de un milion

misu….dupa un minut de gandire: aha. neplacut

io: miash pula

chelnerita: aaa

io: da

chelnerita: ne-ai dat un milion, pe o bere si ai fugit inainte satz dau restu

io: 😀

 

Deci da. PULA MEA! concertu fu fani

9 comentarii »

 1. Deci da. M-am ras.
  Io, cu interesul muzical concentrat pe chestiuni serioase si de corazon cum ar fi: negru, moarte, satana, razboi (da’ d-ala, serios, cu holocausti si napalm), metode de ucidere, cosmos, descompuneri, enervat crestinii, macelarit crestinii, noua dezordine mondiala si altele, am fost aseara in alt film.
  Adica, cum zicea si bobu, am auzit clar voci, versuri, nu s-a traforat, nu s-a oracait, chirait, grohait, pitchuit, ceea ce m-a derutat total. Ba mai pun ca era o atmosfera destinsa si cu multe zambete. Dezorientant de-a dreptul. Mai ales la piratii de gradinita. Ma gandeam, apropo de alestorm, ca daca un pirat adevarat, unul mediu, cu doar vreo 200 de batalii, abordari, cafteli in carciumi si revolte, unul nici prea crud, nici prea inimos (hmm, oare?), nici prea mare, nici prea schilod, nici prea inspaimantator, nici de prezentat parintilor (daca esti fata sau ghei) facea o singura data BUUUUUU!! la bravii alestrom, baietii erau cu pampersul siroind.

  Altfel, aseara l-am rugat pe bobu sa-mi zica si mie „frate, eu cand trebuie sa ma bucur?” si m-a cam ignorat. 😦 Cred ca m-am ras si m-am distrat, dar cred ca nu a fost chiar in momentele potrivite.

  Comentariu de 665 — noiembrie 18, 2010 @ 3:18 pm | Răspunde

 2. bah, tzam zis la doo momente sa nu te distrezi acolo

  Comentariu de animal00 — noiembrie 18, 2010 @ 3:27 pm | Răspunde

 3. Si eu ce-am facut? Am zis ntz?

  Comentariu de 665 — noiembrie 18, 2010 @ 3:30 pm | Răspunde

 4. Bre, pana mea, era vorba de Sabaton, na, nu sunt mulţi să rişte să-i audă pe ăia live 🙂

  Comentariu de bogdan — noiembrie 18, 2010 @ 7:34 pm | Răspunde

 5. Chelneriţa era bună?

  Comentariu de Victor — noiembrie 19, 2010 @ 4:21 am | Răspunde

 6. Incredibil, dar da.

  Comentariu de 665 — noiembrie 19, 2010 @ 1:18 pm | Răspunde

 7. Şi… părea curăţică de felul ei?

  Comentariu de Victor — noiembrie 19, 2010 @ 4:37 pm | Răspunde

 8. fu chiar mai mijto decat fani! si decat fanii!

  Comentariu de ILUZIA — noiembrie 21, 2010 @ 9:07 pm | Răspunde

 9. Futesha am spune noi 🙂

  Comentariu de misu'L — noiembrie 22, 2010 @ 1:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: