Unde scriu lu gigel

august 6, 2010

A doua intrare cand io ma laud

Filed under: dale biclei,excursie 2010 — animal00 @ 10:25 pm

veina mai fusese. in sexul in care mam mai dat prin ea. NUma ca amu eram singur. io, duamna, gpsul care merge numa cand vrea el si o harta. mica de turist. care ne ajuta pe mine si pe duamna intru certuri gen “stanga/ba stanga sus/ ba esti prost, stanga/esti femee deci vreo orcum sa zici dreapta/esti porc/da da unde plm ie bila sami iau o bere/iar bere/nu iar, ca iau si stroh/al dreaq stroh la ce te ajuta?/e amuzant/ieta o cladire/ce plm o fi?/nush dai mare/da/plm/plm”

Si, prima zi a avut exact acelasi impact ca si prima uara cand am fost. viena e mare. viena e imensa. cladirile cad pe tine. E frumos, dar la un moment dat iti dai seama ca de fapt tu uiti la cocalarism vienez de acu ceva ani. mai multi. In fond, cam care e diferenta intre palatu lu gigi becalii si palatu regal? daca imi zice unu “stil” ma cac pe mine de ras. si pute. si nui frumos in pulamea. Singura diferenta e ca aia au facut SI MAI MARE. Si mai multe statui. si mai mari cladiri. SI mai pula mea. cum sar zice.

Deci da. viena e frumoasa, asa ca am stat si a doua zi, care seara prima doamna s-a retras in glorie devreme. IO mam dat spre net sa mai scriu pe blog da mi sa facut si lene mi sa ternat si berea. Si stand io asa si cujetand la scopul maltului in bere si al mortii mameilor de tzantzari, am convenit ca mai bine ma duc la cort. sami iau banii. sa cobor in pecoul de mai josu campingului sami iau bere. si meam luat. inclusiv una fara alcool, care nam vazut ca scria alcoolfrei, decat cand mi se facuse sete.  Si cum stateam io fara chef de niica, a venit niste oameni care a zis “party”. io, timid fiind de fire nu mam dus direct acolo pana nu am dat intai la peco, unde am luat bere numa dupa ce ma uitam sa vad ca are alcool.

si am facut misto de olandezi ca au perdut finala cm, de franci si italieni ca au supt pula, de franci ca parizienii sunt poponari si sug pula, si de italieni cas italieni. O seara buna, completata de ochii iesiti din orbite ai unui baiat care cand a auzit cas la a cam 15a bere s-a temut un pic. Nush dece.

DImineata lu ziua doi a fo cu un pic de durere de cap. nu mare, dar nici placuta. Si am revizitat viena, am baut bere, am vazut lucruri si mam plictisit de ea. Nus turist. Asta stiam si miam mai confirmat odata. Vrei sami arati un oras, duma in bodegile de neturisiti. Din fericire, cu ajutorul gpsului am vazut parti din viena care nu apartineau de domeniu turistic. si..ca o concluzie, viena e un oras in care mash muta. Paduri la margine. Sute de mii de bicle. Gajiciles asa sasa, unde nu e sigur ca alea bunes austriece si nu turiste.

Ca o concluzie a ultimei seri, ROMANII SUNT ROMANI. in pula mea. la camping erau niste baieti de stateau din primavara. Muncitori. Baieti ok, de pe la sighisoara. Nam ce sa ma plang. Insa, cum stateam io marti sara la camping la un net, cautand gari si chestii…au aparut niste romani, care aveau musai si neaparat nevoie de electricitate. Penca erau prosti si au plecat fara sa verifice hartile de gps. Si cum nu gaseau priza, au scos un joc electronic din priza. Daca pula lor vroia curent, care era faza cu jocu? Leam explicat ca orcum netu mere ca moartea, asa ca nau cum sa dea jos nimic, au plecat, fara sa bage jocu la loc. Fascinant a fost cand au zis ca orcum merg in moluri si gasesc ei ceva net, iar una dintre tipe a zis “Mergem in milioane de moluri”. O da. pula mia fost sculata de ideea ca mergem sa facem turizm de mol. HIHI.

viena…am plecat spre salzburg, dar asta deja e alta zicere. Cu mui. Cu “sambag pula ce misto” si cu “Avem motzarzi”.

 

 

ps:doamna zice ca mint. nu m-a facut porc. mia zis: mizerabil, betiv, gras, imputit, scarba, dar  porc nu…

9 comentarii »

 1. In lipsa de gps, poate merge asta:

  Comentariu de veutzu — august 6, 2010 @ 11:30 pm | Răspunde

 2. Ma bucur ca inca sunteti in viata. La mai mare!

  Comentariu de Loki — august 9, 2010 @ 8:05 am | Răspunde

 3. in viena exista si suburbii in care populatia majoritara nu vorbeste germana ca prima limba, aia care vorbesc germana ca prima limba ori sunt neonazi ori au intre 70-90 ani, si au fost nazi la vremea lor.

  in rest sunt 2 cartiere care sunt intre vii si sunt ft multe crame, e misto de mers acolo toamna…

  Comentariu de Ratonu' — august 9, 2010 @ 11:03 am | Răspunde

 4. Ba, tu mintz orcum ! Nu ereai la a 15a bere ca aia fara alcol nu sa pune, da ? Adica poate altora le iei okii, da cu mine nuz merge.

  Comentariu de misu'L — august 9, 2010 @ 2:33 pm | Răspunde

 5. Ba, io creca animalu or nea uitat, ori ne urajte, ori sha gasit o veatza mai buna pe meleaguri naziste !
  ALOOOOOOOO !

  Comentariu de misu'L — august 11, 2010 @ 7:53 pm | Răspunde

 6. Bah da, parca e el pe la minutul 1:04

  Comentariu de Loki — august 12, 2010 @ 8:39 am | Răspunde

 7. ps: la min 1.42 se vede clar ca el e

  Comentariu de Loki — august 12, 2010 @ 8:40 am | Răspunde

 8. „si al mortii mameilor de tzantzari” 😆
  „de italieni cas italieni” 😆 😆
  „Nus turist. Asta stiam si miam mai confirmat odata.” 😆
  Deci da, am râs. 😀

  P.S. Nema ploaie? Mare noroc pe capul tău. 😆

  Comentariu de vave — august 12, 2010 @ 1:07 pm | Răspunde

 9. Teoretic ar trebui să fi ajuns în România, iar mâine în Cluj… parcă. 😀

  Comentariu de vave — august 13, 2010 @ 2:49 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: