Unde scriu lu gigel

iulie 14, 2010

Cerere de accident

Filed under: aberand — animal00 @ 4:37 pm

Discutia la domnu al carui nume inca nul pot pronunta decat la el pe blog m-a facut sa va fac si pe voi sa traiti prin ceam trait io in caz ca nu va mai amintiti de atunci. Adica sa va bag in ceata. Nu de alta, dar indignarea nu io inteleg, in conditiile in care deja nush care promovau pe cei care luau 4 la examene, iar cosmote au o reclama tip “cu noi puteti trisa in voie”. Efectele acestor campanii sau vazut anu asta cu promovabilitatea la bac. Dambag pula in toti, in fond cineva tre sa ne stearga si noo cacatu.

Nu despre asta e vorba. Ci despre unde ne ajuta limba romana in viata. dupa cum se vede pe blogu meu, pe mine mo ajutat mult. Daca profa de romana ar citi blogu meu ar zice: “aha, am simtit io intra 9a ca animaloo e duda”. la primu test mi-a zis ca mia pus 2 ca 1 numi putea da ca naveam de la cine sa copiez aberatiile alea, ca nimeni nu e intratat de ciudat. Io numi mai amintesc ceam scris. Pula mea.

Ei bine, special pentru cel al carui nume nul pot scrie, decat daca vorbesc de tizu de la manowar, eu si politia romana. Versiunea “dupa accident”.

Primul accident de masina, au fost doo si am fugit de la locu accidentului (atins pa unu in parcare, stiu, am un loc in iad) la unu si la al doilea nu fu niica incat sa ajungem la politie. Astea nu se pun. Era PRIMA zi de condus singur.

al doilea accident fu cand am sarit cu dacia lu tata un sant, de se crucea ala cu doo maini ca cum nu mam rasturnat, dar pe de alta parte tzaranii iera ca dece omor oameni?

aici a fost usor. neam dus la politie. am scri “am lovit un gard”. Totu a fo normal si s-a ternat usor. De…politai de tzara.

La oras…iau io loganu lu tata si il parchez intro masina parcata pe margine. Lipsa de atentie se incadreaza.

Politia de oras:  dupa 4 ore ajung io in fata unei foi. Care ma uit io pa giamuri pacolo si trebuia sa scriu in modul urmator: 100 de linii scrise identic. Si inca o linie in care sa explic ce am facut. Io mai ganditor de fire, am scris numa linia aia. “Am parcat masina mea in alta masina, si am zgariat aripa lui”. NUUUUUU. a trebuit sa pun pecete cu sange ca nam accidentat pa nimeni. si alelalte 98 de linii. Si mam gandit: oare dece nor fi deja foi pentru aia care ie doar cu accidente usoare si sa scrii doar ceai patit?

poarma, dupa ce am dat cu batzu,. care io ca programator nu mai stiu sa scriu, a urmat desenul. Io dupa cum stiti, si vedeti in dreapta sus am un talent deosebit la desen. Asa ca..am tras doo dungi si o linie si mam declarat satisfacut. Draci. NUUUU. A luat taicamio pixu si miea facut o scena care semana mai mult cu von Trier decat cu locul unde am lovit io masina. Un fel de desen in spatiu 2 de al miscarii. Pula mea, mam uitat cu respect la taicamiu si iam zic ca cei cativa ani de desen tehnic din liceu faculta si munca lor ajuta la ceva. io voiam sa dau un Undo la eveniment, sa nu mai avem masinile lovite.

Urmatoru accident, m-a pupat unu in cur. Aci am scapat usor ca ala avea pile la politie si dupa doar o ora jumate (eram bagati in fatza, stiu, am un loc in iad) am scapat.

Si mai urmatorul accident, care ma lasat si fara permis, am ajuns singur in fata cererii. Am luat loc in fata geamului, am scris ce scria acolo plus ce zicea accidentu. Am incercat sa desenez si de data asta am pus 4 dreptunghiuri, 5 linii si am scris si strazile.

Ajung in fata politaiului, care se pare ca era intro zi buna:

el: “Ia sa vedem…asa scrie la geam?”

io: “da!” – sigur pe mine ce plm

el: “aha, da cele 4 randuri de mai jos?”

io: “ioi”

el: “offf, nu inteleg ce e asa greu?” (adevarul e ca da, nu inteleg cum e posibil din 100 de linii obligatorii sa scrii numa 96) “ scriele acum”

el: “ia desenu”

el: “aha…si masina care era sensu ei de miscare?” (ma gandeam ca e clar ca daca esti po strada cu sens unic, mergi spre locu ei”

el : “si unde zici cai asta?”

el: “si aici e un cedeaza?”

el, luand pixu: “deci aici vine asta si aici punem asta si aici semafor”.

Iam lasat si desenu si permisu si am plecat ingandurat. Am decis ca nu mai fac accidente, ca e prea greu cu ele. Si pula mea, Fat Frumos cand se batea cu zmeu nu trebuia sa deseneze shchema la unde s-a batut si cum l-a lovit cu sataru de la stanga la dreapta, cu partea ascutita. Si sa mai scrie si o fuaie cu 10 mii de randuri despre asta. 

Alta curiozitate mia ramas: cum se atribuie acest loc la politai? Le da o intersectie cu 100 de masini insangerate, ii lasa so vada 3 secunde, dupa care ii pune sa deseneze macelul? In 2d cu semne de marcaj si semafoare? si sa scrie si cele 100 de randuri, de 100 de ori pe zi?

8 comentarii »

 1. Zâmbesc. Amar, aşa.
  Ce pula mea să mai spun…

  Comentariu de DeMaio — iulie 14, 2010 @ 4:40 pm | Răspunde

 2. bai. dece amar? Ca daca nu era asa, amu mai radeam?

  pe de alta parte, amu cand am fo cu accidente (zgarieturi si cacati) la asigurari, am scapat cu vro 5 dosare de paguba in 25 de minute… ca mam dus de dimineta

  Comentariu de animal00 — iulie 14, 2010 @ 4:44 pm | Răspunde

 3. Bre, accidentu ca accidentu, da fat frumos il avea pa unu Corbu de-i aducea apa la cioc.

  Comentariu de misu'L — iulie 14, 2010 @ 4:48 pm | Răspunde

 4. poi da. ca pe vremea aia nu te punea sa suflii in aparate sa vada daca ai baut apa din ciocu lu corbu

  Comentariu de animal00 — iulie 14, 2010 @ 4:49 pm | Răspunde

 5. Vez ba censeamna sa ai pile ?
  Acu revenind la subiect, io nam carnet dej nam voie sa zic decat de la altzii.
  Iar la altzii ie ashea:
  Una cu un hatai masinoiu trece po aleie in care abia trec doo masini normale una pe langa alta. Ne face praf masina, ea ne suna pe noi, noi merem cu totii la politie, vine politzaiu sai parcheze aleia masina care aia sa jurat ca nu sa mai urca la volan. Si acu supriza. Nu ia loat carnetu. Ia dat o amenda daia orientativa, ca navea centura, dar ea nea platit noo toata partea dreapta pe care o facuse muci. Acu vin io si zic. Na fost bai ca aia a dat banu, da cand ej tuta si abarnai cum sa tzine de colac, macar ashea de scuza trebuia sa ramai fara carnet.

  Comentariu de misu'L — iulie 14, 2010 @ 4:56 pm | Răspunde

 6. Concluzia fiind, animale daca nai pizda, ai belito.

  Comentariu de misu'L — iulie 14, 2010 @ 4:58 pm | Răspunde

 7. era najpa daca aveam pizda belita

  Comentariu de animal00 — iulie 14, 2010 @ 5:18 pm | Răspunde

 8. animal oricum are un talent de a si busi masina in mod stupid si mai ales cand trebuie sa plece la mare, si pe urma sa si ia si amenzi pe drumul de intoarcere de la mare, tot stupide si amenzile.

  Comentariu de Ratonu' — iulie 16, 2010 @ 8:44 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: