Unde scriu lu gigel

februarie 11, 2010

Efectele secundare ale lu consumul de bere si in genere de alcool

Filed under: aberand — animal00 @ 10:31 am

un mit urban zice cum ca io aj consuma multa bere. Este duar un mit zvonistic, al carui  scopuri  este de autoaparare: “da nam baut nici macar jumate din cat a baut animaloo” sau de lauda: “ce plm ziceti de ala ca bea atata bere? poi ie ieri am baut cu 3 beri mai mult decat el”. In ambele cazuri: io nus prezent ca nam preteni asa imbecili 😀

Ca utilizez din cand in cand acest lichid intru realizarea unor spalaturi interne, o confirma centura neagra in baut bere, 4dani, pe care miam conferito cu de la mine putere. Avatajele acestor spalaturi sunt mai multe, dar, ca in orce activitate care implica placeri corporale si mentale exista si efecte secundare.

Deci: Efectele secundare ale lu consumul de bere si in genere de alcool

Daca in continuare va asteptati la: probeleme hepatice, ucideri de neuroni, probleme cu mahmureala, datu afara de la munca, facutul de ras in baruri, am o intreabare “CE plm cautati aici? Sfaturi medicale? de la mine?”. Stiu. au fost 3. da manduarenpl

 

bre. Alcoolul este diuretic. Adica te pishi mai des. De la bere si mai des ca are si multa apa. In conditiile in care restul familiei de nivel 1 are probleme cu rinichii, gen internari si operatii, faptul ca te pishi des ie bine. Mai najpa e cand esti in bar si te tot duci sa te pishi. Nu de alta dar se incalzeste berea. pe de alta parte, in cazul meu, ca despre mine vorbesc, cel mai mare dezavantaj e altul.

Bah fratilor, de frica incalzirii globale si a berii io ma duc sa ma pish, in genere, cand o termin. Daia, tin mult in mine pisharea. Si daia, cand ajung in fata evenimentului de implinit, ma desfac repede la pantaloni. Implicit si la nasturi. Si, din pacate, acesti nasturi nu tin asa de bine. Adica la a 15 pisare incep sa sara. Stiu de prin clasa 1 sa cos nasturi. Dar, cu 3 ani inainte de absolvirea cu succes si coronita a stangnumitei clase, m-am imbolnavit de lene cronica. Ca urmare, se intampla rar ca educatia primita in scoala sa se intalnesca, in acelasi timp, cu un ac, o atat si nasturele buclucas. Asa ca de obicei, nasturele ramane acoperit de centura. A: daca nu stiti ce cadou sami luati, puteti sa incercati cu o curea de piele, model ceva mai vintage, nu foarte lata (daia da cauboi) da nici daia ingusta (model: nam nevoie de ea da unde sa pun catarama cu DG). CAtarama vintage si la fel. nu mica nici mare. Preferabil nu atat de vintage ca a mea, carei rupta. 😀 Aim inchis paranteza+

Problema devine agravanta cand continui sa porti pantalonii aia, care in mod nefericit nau slitz. Ca nici nasturii de mai jos nus atat de destepti. Am deja acasa o pereche pe care am purtato pana la ultimul nasture. Acum…ma gandesc sa pun cei 4 nasturi, operatiune care miar lua 4 minute cusutu si 20 de minute cautatu lu nasturi, dar parca nu.

O alta problema intervine in conditiile in care ai slitz, dai dala de cade singur. Evident, tu deja ai nasturele scapat. Daca intre tine si lumea inconjuratoare nu exista decat un singur material textil, reprezentat de pantaloni largi,  fara curea si fara nasturi, problemele se multiplica.

Revenind: problema la bere e ca uneori te pocneste cand vrei sa pleci. Si deja tzai pus geaca pe tine. Daca are numa fermuar nui bai. Dar…paltonul risca sa ramana fara nasturele de jos. Orcum inainte ai avut grija sa stici si fermuaru.

Deci. Oare cine o sa faca primul pantalon cu nasturi pro bere? Adica nasturi care sa nu se rupa? Am incercat si capsele: sar de nu stii cum le chiama. Sunt trist.

 

 

Da: pantalonii mei au nasturele de sus rupt. Si paltonu pala de jos 😦

10 comentarii »

 1. k sa scapi de ta`ti probliemili astia recomand fumatu`…. ierbii;si`o sa ai si`a 2a zi nasturi 😀

  Comentariu de jan — februarie 11, 2010 @ 10:40 am | Răspunde

 2. arici ?

  Comentariu de Licaon — februarie 11, 2010 @ 10:46 am | Răspunde

 3. pogonici. e o idee.

  Comentariu de animal00 — februarie 11, 2010 @ 10:48 am | Răspunde

 4. Ar mai fi si ideea sa vii in kilt 😛

  Comentariu de misu'L — februarie 11, 2010 @ 11:31 am | Răspunde

 5. acum stiu ce-tz iau de ziua ta – un set de cusut =))

  Comentariu de child — februarie 11, 2010 @ 11:41 am | Răspunde

 6. ce te faci cu sireturile de la incaltaminte…

  Comentariu de Ratonu' — februarie 11, 2010 @ 1:41 pm | Răspunde

 7. de fermoar vad ca n-a auzit nimeni.

  da, kiltul e o idee buna. subscriu.

  Comentariu de djinni — februarie 11, 2010 @ 2:44 pm | Răspunde

 8. sambata asta: tu fara curea, tu cu vreo 15 curele :))

  Comentariu de veutzu — februarie 11, 2010 @ 2:50 pm | Răspunde

 9. satz bagi tu d-ala bah, masochistule care esti 😀

  Comentariu de vacarone — februarie 12, 2010 @ 1:25 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: