Unde scriu lu gigel

februarie 4, 2010

Poveste despre prost

Filed under: Mancare,pulit — animal00 @ 3:28 pm

bai nene az vreau sa va vorbesc dun prost. Din pacate, il stiu. Ceea ce ma intristeaza. Ma vad in fiecare zi cu el. Culmea e ca intrun fel imi place de el. Dar asta nul face mai putin prost.

Ati observat ca exista lumi, care cand place pe cineva, n-ai voie sa zici da cineva cai prost? Daca ai votat cu Basescu, amu nai voie sa te plangi de el. Daca ai votat gioana tre neaparat sa te superi la bancurile cu el. Daca cineva iti zice ca pretena ta e imbecila te superi pe el, chit ca tu recunosti cai asa. Dar numa tu ai voie sa ii zici asta.

 

Ei bine, va vorbeam de prostu ala. In iarna s-a dus omuletu nostru la cumparaturi. La iesire i s-a facut mila do baba si ia dat 100 de mii. NU moca penca omuletzu nostru e prea zgarcit pentru asta. Pentru o punga de macese. Ajuns acasa, a tocat macesele, lea pus intro daia da vin de 10 kile cu apa si zahar si lea lasat sa faca vin. Amu, poate vi se pare usor asta, dar nui. Macesele tocate devin o pasta murdaricioasa, lipicioasa, gretuasa, greu de bagat in aia de vin. Cum pula mea ii zice la aia nu mai stiu, futui damigeana masii. Ei bine, reteta zicea: 6-8 saptamani

aici trag o paranteza: bah aveam o pofta da vin dasta, cai bun, de nu va pot zice. Si cand il auzeam laudanduse, imi ploua in gura.

Asa…Vine 6 saptamani. Pretenasa: Auzi, vinu ala? Omu nostru: Nu bre, ca mai ie. Vine 6 saptamai si ceva. “VInu?” “Lasa ca stiu io”. Ei bine, orele au trecut, zilele au trecut, bere prostu nostru a baut, de vin nu s-a uitat.

Dupa inca doo saptamani, deci la limita maxima, sa gandeste si omuletu sa verifice vinu. Pune in oala, gusta. Rezultatul este evident: acru. Anunta si pretena…Tristete.

Si amu va intreb io: poi sa numi fut una in fatza?

 

 

ps: peste inco luna vand otet de macese. Are un continut ridicat de vitamia ce si nustu daca e bun. Ieftin ca braga.

pps: slana nu mi s-a stricat 😀

 

 

si ma multi de p si un s: vine ziua me 😀

18 comentarii »

  1. Cand???

    Comentariu de veutzu — februarie 4, 2010 @ 3:34 pm | Răspunde

  2. poi ieri am scos minunatia.

    daca eram fata si gravida, avortam de ciuda

    si ziua mea: soon si in curandu apropiat

    Comentariu de animal00 — februarie 4, 2010 @ 3:35 pm | Răspunde

  3. La multi ani bre! Se va face vinul, dar va fi acru si sec. Dar tare sec.

    Comentariu de Attila — februarie 4, 2010 @ 3:36 pm | Răspunde

  4. deja s-a dus. nu se mai face. ii otet

    Comentariu de animal00 — februarie 4, 2010 @ 3:36 pm | Răspunde

  5. Intre 10 si 15?

    Comentariu de veutzu — februarie 4, 2010 @ 3:44 pm | Răspunde

  6. Pastreazal pentru dujmani. Zi-le ca ie nectar ! 😀

    Comentariu de misu'L — februarie 4, 2010 @ 3:46 pm | Răspunde

  7. Cred ca-i momentul sa te apuci de magie. Neagra.

    Comentariu de 665 — februarie 4, 2010 @ 4:17 pm | Răspunde

  8. ce se-ntampla animale in ultima vreme? ratezi prajiturile, vinul… ce plm faceai daca erai criminal platit?

    Comentariu de MILF — februarie 4, 2010 @ 4:33 pm | Răspunde

  9. prajitura ca prajitura…da vinu?

    Comentariu de animal00 — februarie 4, 2010 @ 4:58 pm | Răspunde

  10. „ce se-ntampla animale in ultima vreme? ratezi prajiturile, vinul… ce plm faceai daca erai criminal platit?

    Comentariu prin MILF — februarie 4, 2010 @ 4:33 pm”

    Nu, nu, ce faceai daca erai nevasta????

    Comentariu de serialcharlie — februarie 4, 2010 @ 6:56 pm | Răspunde

  11. ba, eu stiu un prost si mai mare. vin facut la sticle de platic care in literatura de specialitate se numesc peturi:
    stors niste struguri in pumni, ca storcatorul de fructe nu mai facea fata. nu mai stiu daca am pus ceva pe langa, da am bagat in sticle de plastic zama.
    acum incepe adevarat arta: am facut gaura la dop prin care am bagat un pai. capu la pai celalalt l-am bagat intr-un recipient cu apa, sa iasa bulburucii din sticla cu vin, da sa nu intre altii. destept, plm.
    dopul ala unde face contact cu paiul cat si unde se imbina cu sticla a fost sigilat cu ceara. ceara de calitate superioara ca sunt profi.
    si am uitat sa zic ca am mai bagat un igredient special. ti-l pot zice, ca l-am patentat deja. am bagat niste bucati de lemn de brad, sa-i dea aroma nemaiintalnita =)). plm, nu zi ca-i grav. altii au testat mercur pe ei.

    dupa cand m-am plictisit eu sa-l mai tin, de se facusera alge pe fundul sticlelor, l-am scos. nu era acru, era amar 😐 mergea la o salata de frunze de papadie.

    de-atunci ma rezum la ceaiuri

    Comentariu de credal — februarie 4, 2010 @ 8:52 pm | Răspunde

  12. 166v4rj

    すっごいよ!
    オナニー< 逆援助

    ソープ 逆援助

    Comentariu de オテモニャン — februarie 4, 2010 @ 10:48 pm | Răspunde

    • mi se pare normal 😀

      Comentariu de animal00 — februarie 5, 2010 @ 8:39 am

  13. galbejorul ala te a injurat de gura, si a zis si ca te spurca la fund… urat

    Comentariu de Ratonu' — februarie 5, 2010 @ 8:56 am | Răspunde

  14. Google translate zice :

    „Te-am iubit-o!
    Masturbare „ajutoare de revers

    Reverse Ajutorul de săpun”

    Comentariu de Loki — februarie 5, 2010 @ 10:36 am | Răspunde

  15. A, si semnatura: Otemonyan

    Comentariu de Loki — februarie 5, 2010 @ 10:37 am | Răspunde

  16. Esti cumva pejti?

    Nu-i nimic, mie mi s-a ars orezul in 30 de minute, ‘pretenul’ are o scuza. 8 saptamani? …eu as fi uitat dupa prima zi.

    Comentariu de fleurdulys — februarie 5, 2010 @ 2:48 pm | Răspunde

  17. ntz. varsataur

    Comentariu de animal00 — februarie 5, 2010 @ 2:54 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: