Unde scriu lu gigel

aprilie 30, 2009

Gripa cu porci

Filed under: aberand — animal00 @ 10:51 am

az itz zic lucruri gigele, lucruri care sa ma faca sa fiu si io in tema cu ce se intampla in lume si pe tine. Desi poti sal intrebi pe gugal. Da tu nu intrebi ca tze lene.

Bah. Ie gruasa treaba. Mor oameni. Adica mor de obicei. Da amu mor de la tuse ba. Tusesti ce tusesti porma pac, tzai tusit plamanii si mori. Io creca daia isi pun iei botnitele alea, ca daca tuseste plamanu sa nu iasa ala afara. sa ramaie inauntru. Si porma, la final sa nu ne trezim pe strada cu multi plamani morti si sa nu stim cui sai repartizam. Sa ramana fiecare plaman cu mortu lui.

Satz explic. Intai am avut in europa boala vacii nebune. Plm, am ras, am pus la vacile de pe la tzara urechi de pinguin, sa le vedem daca le confuzam. N-a mers. Vacile din Romania nus nebune, is duar proaste. Si indiferente.

Pe urma, in Asia, am avut gripa gainii. sau alu nustu ce pasare. cert e ca ardeau astia la pasari mai mult decat ard micii la un targ satesc sau orasenesc. Ca tot aia e. Au ars si in romania. Cum vedeai o pasarica cu batista la nas, pac o ardeai. Vedeai pinguinu zburator, era vaca nebuna si racita la pasarica, puneai mana pe aruncatoru de flacari si o dadeai jos. Poi cum alfel. A fost fremos.

Amu alta. Amu in America aveam porcul racit si degraba stranutacios. Practic, amu daca vezi ceva gras, transpirat si racit, fugi. E gripa porcina. Se manifesta ca orce gripa numa ca faci guitz si mori. La aia a gainii cotcodaceai si daca aveai mai mult cu un ou decat de obicei (fetele 1, baietii 3, io 5) erai belit si mureai. sau te ardeau astia.

Astept cu larg interes urmatoarele boli: in asia camila shizofrenica, in australia gripa cangurului imbatat si pa la frigurosi raceala pinguinului cronic.

az cica aveam si un porc de roman gripat. Sau era un roman porc de gripat. Sau poate un roman gripat de porc. Cert e ca e de porc totul.

Discutam zilele astea cu un preten, care ma intreba dece isi pun aia mastile pe fatza. Penca in fond, si virusii porci, desi porci, is tot mici. Poate mai mari ca aia de la gripa cu gaini, dar tot mici. Adica foarte mici. Extraordinar de mici. Senzational de foarte nesimtit de mici. Asa ca la ce te ajuta o carpa peste nas? In urma unei analize atente, am ajuns la concluzia din deschidere.

Deci gigele, tzam zis si de raceala. Care raceala tip gripa vine cu stranuturi. Vam zis cas cam gras si ca stranut des in ultimu timp? Sper sa treaca cu coniac.

Pa

8 comentarii »

 1. ba gripa aia cu pasaricile era ok, puteai sa arzi la pasarici dupa cum vroiai… era una buna? se apleca in mod bolnavicios una in fatza ta? o ardeai! si era totul normal.
  amu io vad ca cu gripa suinelor astea trebuie arshi totzi porcii… cred ca e cam gay. si doar sa’ndrazneasca vre’unul sa incerce sa vina sa ma arda!

  Comentariu de Ratonu' — aprilie 30, 2009 @ 11:04 am | Răspunde

 2. pazea! romania nu este niciodata mai prejos:

  http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5651541-tanar-din-arad-care-intors-recent-din-spania-portugalia-este-suspect-gripa-porcina.htm

  gata suntem si noi in lumea buna a celor cu gripa porcina!

  Comentariu de Ratonu' — aprilie 30, 2009 @ 11:08 am | Răspunde

 3. asa ratoane. zile tu

  Comentariu de animal00 — aprilie 30, 2009 @ 11:09 am | Răspunde

 4. mda… oricum suntem fecali. stirea cu ala avand gripa porcina a fost infirmata. ne am intors la vechea poveste… ardem pasaricile!

  Comentariu de Ratonu' — aprilie 30, 2009 @ 12:43 pm | Răspunde

 5. ala de fapt erau o mama si-un copil, si nici ei n-aveau nimica

  Comentariu de PhenoBarbiedoll — aprilie 30, 2009 @ 1:42 pm | Răspunde

 6. stii tu mai bine ca mine? adica da? adica dece? duar ca ai citit mai bine?

  ia invatal tu pe gigel mai bine ca mine? ca vezi ce baiat mare e? si e si cuminte 😀

  Comentariu de animal00 — aprilie 30, 2009 @ 1:58 pm | Răspunde

 7. …vezi ce se poate intimpla cu gripa…da in boala ritului strimb !

  Comentariu de danutchidon — mai 4, 2009 @ 8:14 pm | Răspunde

 8. Porciunea asta de gripa vrea totu’ 😦

  Comentariu de Attila — mai 8, 2009 @ 1:51 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: