Unde scriu lu gigel

aprilie 24, 2009

Corcodusu mic de padure tropicala

Filed under: aberand — animal00 @ 2:10 pm

gigele, tre satz spui povestea animalului meu favorit de casa. Nu numai de casa ci si de dinafara casei, cel mai si mai preferat animal de casa al meu ramane corcodusul mic de padure tropicala.
Corcodusul mic de padure tropicala este un animal tip planta care traieste in zona tropicala. Se gaseste cu greu si prin alte zone, dar este timid si nu zice nimc cand vorbesti cu el. Din acest motiv de timidizenie lumea crede despre el ca este bulache si ca se crede superior. dar nu este adevarat si toti adevaratii iubitori ai corcodusului mic de padure tropicala stim asta.
Decemi place mie corcodusul mic de padure tropicala? bre ii bun. poti sa ii zici dalea cu rautaciuni, ca el tot bland si ascultator ramane.
Daca ii pui metale grele, o sai vezi frunzele tremurand da placere. Nu stie sa latre sau sa mieune, dar nici nu itz face pipi in pantofi cand il lasi mai mult timp singur in casa.
asta casa nu mai zic de principala lui caracteristica, care tine de faptul ca fiind corcodush, face corcoduse. Si facand corcodushe este un furnizor de materie prima pentru tuica. care pe urma, tu bei tuica si te simti bine. si ii vorbesti lucruri grele la corcodush. Ii zici de rudele apropiate, mama, tata, frati si un bunic jumate. Dar el nu se supara. ca intelege. si o satz dea si la anu corcodushe. Poi cum sa nul iubesti in conditiile astea de munca grea care e la birou si care nimeni nu intelege necesitatea unui corcodus mic de padure tropicala?

aj putea vorbi timp de 3 ore, 12 minute si vro aproximativ cateva secunde in numar de 7 dar avand in vedere ca e luni, io zic sa nu fortez imaginea.

Nu uita: iubiti si corcodusii mici de padure tropicala ca e si ei om.

Un comentariu »

  1. Zilele trecute am observat că este în curte unde lucrez un corcoduş. Acum nu ştiu dacă e din ăsta mic de pădure tropicală. Când mai ajung pe lângă el îl voi întreba. 😀

    Comentariu de vave — aprilie 26, 2009 @ 3:39 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: