Unde scriu lu gigel

martie 26, 2009

Miscarea brownian gauricioasa a viermilor

Filed under: aberand,Viermi — animal00 @ 11:53 am

De la descoperirea numelor, pana la calatoria in spatiu nu a fost decat un pas. Daca pot spune asa, avand in vedere ca orcum viermii nu au picioare, deci nu au cum sa faca pasi. Orcum, revin la pasul mic pentru un vierme, dar detestabil pentru orce alta natie de extraterestru si terestru care exista. Practic, odata cu aparitia calatoriei spatiale, viermii s-au raspandit in univers, asa cum berile goale se raspandesc pe masa la o betie programata.

totul a inceput cu inventarea unei modalitati de a ajunge mai repede de la o insula la alta, pentru a cauta o soseta mai apetisanta. Dupa cum ziceam, orcum, chestie destul de normala, viermii nu au picioare. ceea ce face ca transportul pe jos sa se faca cu un consum de energie, mult mai mare decat energia castigata de rontaiala unei sosete. ceea ce nu e bine. Au incercat sa inventeze masini, avioane sau vapoare. Toate aceste inventii, desi la prima vedere utile, se loveau invariabil de aceeasi problema. viermii nu au picioare, deci le este imposibil sa faca pasi. Pe de alta parte, viermii nu au nici maini, deci nu pot conduce diverse aparate de transport personal.

Ca atare, singura metoda pe care au gasito, a fost aceea de a se juca cu spatiul si timpul si de a face mici gauri prin care sa se introduca dintrun punct temporal A intrun punct temporal B. fiind mici si folosinduse pentru transport de viermi, aceste gauri siau primit denumirea de gauri de vierme.

Intamplator, un nene vierme, a descoperit ca gaurile de vierme ii ajuta, nu numa la mutat de pe o insula pe alta, cat si de pe planeta lor pe alte planete. Fapt care a dus la un genocid sinucigas in masa, in sensul ca niciodata in istoria universului, nu au existat atatea morti accidentale, care adica sinucid ca viermii erau atentionati sa nu faca asta. Ceea ce se intampla era ca deschideau gaura, bagau adresa unei planete si cand ajungeau acolo explodau din cauza unei gravitatii prea mari, se ridicau la cer si mureau arsi in atmosfera sau, de cele mai multe ori, mureau sufocati in lipsa aerului.

Insa, pe planetele pe care viata era posibla, viermii au trait mult si bine, gasind surse alternative de haleu, sosetele devenind intai mancare clasica, porma mancare pentru batrani, porma uitate.

 

despre cum a aparut vasile, altadata.

 

Az nu mam simtit deloc porno. Asta si din cauza ca am dormit imbracat. Si mam trezit asa, cu o pofta de a face ceva nou. Asa ca mam gandit sa ma duc la interviu, sa par un rocstar. Interviu a fost misto. Mau intrebat de cariera mea, de care instrumente stiu sa progra….cant. Meau oferit la inceput o cana de apa sau de cafea. Iam refuzat politicos “Da mereti incolo cu dastea, un jec aveti?”. Naveau. Idiotii. Asa ca am plecat. Poi ce, in bar stau mai mult ca dau io banii pe bere, da daca dau ei jec pe moca, stau si mai mult. Asa ca…dece as sta la un loc de munca unde nau. Am venit acasa, am vb cu vasilea, am scris aici, amu…mi somn.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: