Unde scriu lu gigel

februarie 23, 2009

Viermi trei

Filed under: Viermi — animal00 @ 2:45 pm

Mottoul zilei de azi este undeva intre Women can’t live with them, can’t shoot them, care mi s-a zis ca e prea misoginistic si ca populatia feminina pe care o iubesc de alfel, o sa se supere pe mine si nu o sa inteleaga caracterul pamfletar al zicerii, si Life sux.

Cum cu a doua propozitie tuata lumea e de acord si cine nui de acord e najpa, asa ca

LIFE SUX.

 

acum sa ne intuarcem la viermi. Avand in vedere ca actiunea se petrece undeva la ceva timp, evident ca ne intuarcem. In trecut. Care s-a dus. Ca daca venea, nu mai era trecut. Intr-o zi, un vierme statea. Si se uita la sori. Care erau 2. Si erau frumosi. si unu era mai departe. Partea buna e ca aveau mereu caldura, facturile la intretinere nefiind o problema pentru viermi. PE de alta parte, ei nu aveau deloc facturi, asa ca practic nici facturile de la gaze nui deranjau. Ei traiau pe planeta intro viermuiala vesela si degraba mancatoare de sosete.

Asa. Statea viermele nostru si se gandea. Daca nai stresuri te gandesti. Si primul lucru care ia trecut prin cap, exceptand ca ce buna e soseta la care toma ronataia, a fost „Bah, ce misto ar fi sa avem si noi etichete sa ne stim bre, sa ne recunoastem unu cu altul”. Din discutiile purtate cu ceilalti viermi i s-a explicat ca teoria lui este tampita si ca viermii nu au nevoie de etichete pentru a fi viermi mai buni. In fond, singurul lucru care conta cu adevarat era casta la care erai in ziua aceea. Cum ziceam, castele se schimbau zilnic si cum viermii aveau multe zile de trait…

peste doo sute de ani de la moartea acelui vierme si nasterea unui altu, al doilea s-a gandit ca da…ideea cu numele e jmechera. Si i-a convins si pailalti sasi ia nume. Asa ca viermii sau impartit in doo. Aia cu nume si aia traditionalisti. La inceput traditionalistii erau mai puternici, dar, ca in orce societate, tinerii rebeli se fac mari si ceea ce cand erau ei mici era libertatea de a face ce vrei, la batranete or sa impuna si alora tineri si prosti care abarnare ei ce face si ca tre sa asculte paia mai batrani, ca ei au trait si ei mici si nu erau asa de neascultatori ca generatiile tinere care nu lasa loc in autobuz si injura si scuipa pe strada si vorbesc tare la telefonu mobil si se pupa in public.

La inceput, numele erau descriptive si nu se intelesese clar principiul unicitatii numelui. de exemplu, Pastele Matii Care Mam Muscat De Limba Ca Mai Speriat era cunoscut in alte cercuri si drept Prostu De La Scara Vecina Care Nu Mia Adus Inapoi Zaharul. Inainte sami sariti in cap, ca ce zahar, ce scari, etc. Astea is traducerile si adaptarile, ca practic nare o traducere exacta numele lor. De fapt, viermii care mior spus povestea nau gasit exact cuvintele exacte. Ma gandesc ca de fapt alea inseamna alceva.

Intrun final, dupa doua razboaie mondiale si 3 confruntari sterile, cauzate de probleme privind identificarea persoanelor, viermii au trecut la o normalizare a numelor. In lumea lor, existau numa 152 de nume, din care trebuia sa iti faci combinatii de patru. Lista de nume o sa apara pe finalul povestirii, ca in orce poveste unde intai citesti si dupaia dai de anexa, cand deja stii finalul si nu te mai intereseaza, asa ca in anexa poti sa scrii si retete de sinucidere pentru bebelusi.

Intrunul dintre momentele astea, acum 12354 ani omenesti, undeva, aproape de mijlocul insulei de sosete pe care traiau, s-a nascut el. Adica el care imi povesteste, naratorul sai zice. Ios duar narator SH, deci pentru orce nu intelegeti,nu ie vina mea. S-a nascut din parinti campioni. Tatal era recordworm la tinut culoarea rosu aprins colorat spre visiniu totalitar in timp ce mama era capbila sa stea dreapta ca un bat in plan vertical. momentul aparitiei lui a fost sarbatorit in lumea vermuiasca cu doo salve de sosete daramate de pe un piedestal.

Cam aici se incheie episodul de azi in care nam zis niica. Dar, nu inainte de a aduce o ultima precizare care vad ca nu s-a inteles.

Viermii Controxturanisti sunt niste viermi lunguieti, de aproximativ ceva mai mult de 10 cm pana la jumatate de metru cand is uriasi. Au corpul format din corp. La unul dintre capete se termina cu aparatul aruncator de fecale numit generic fund. Fundul arunca materia procesata in cadrul celor 12 stomacuri minuscule din care este alcatuit aparatul digestiv. Nu au intestin subtire sau gros ci duar niste tevi care unesc stomacele. Mancarea este introdusa in sistem pe lateral stanga ultimului stomac. Intrarea mancarii in sistem se face cu ajutorul miscarii dintilor care apartin de aparatul bucalo aproape vorbitor daca nar fi telepati. Au o limba mica folosita pe post de busola si degustator de sosete. Uneori o scot unu la altu sasi arate directia incotro sa mearga.

Sexual, masculul este dotat cu o perece de miniputze care se conecteaza la o intrare vaginala, in forma rotunda. Sunt monogame, exceptand adulterii si tinerii perversi din ultima perioada. Nasc pui vii in oo, pe care femelele nui hranesc cu lapte penca is viermi nu mamifere.

Cam atat azi.

9 comentarii »

 1. şi gigel ce zice când citeşte toate astea?

  Comentariu de Lorena Lupu — februarie 23, 2009 @ 10:48 pm | Răspunde

 2. Cam fraieri viermii tai.
  Adica aveau 152 de nume, si faceau combinatii de cate 4 – asta ii liminata la cominari de 152 luate cate 4 = 21.374.050 nume unice.
  Daca tineau cont si de ordinea numelui, adica faceau aranjamente de 152 luate cate 4, ar fi avut la dispozitie 512.977.200 nume unice, mult mai bine pentru o populatie in crestere!

  Comentariu de Loki — februarie 24, 2009 @ 8:21 am | Răspunde

 3. lorena, ceea ce zice gigel o sa citesti in urmatoare intrare, care no sa fie despre viermi.

  loki, avem varianta a doua. plus ca nu uita, ai intotdeauna unicitatea arborelui ginecologic. care e cam ca la tara…x fiul lu y si x fiul lui z facut in flori cu yen

  Comentariu de animal00 — februarie 24, 2009 @ 9:11 am | Răspunde

 4. Deci te-am impresionat cu ce imi amintesc din clasa a 10-a sau nu?

  Comentariu de Loki — februarie 24, 2009 @ 9:12 am | Răspunde

 5. bre, adevarul e ca nu io am luat bacul cu 10

  Comentariu de animal00 — februarie 24, 2009 @ 9:18 am | Răspunde

 6. Aici în Ardeal se mai spune şi „aşa putea sta cu o viteză…”. E doar o sugestie. 😛

  Comentariu de vave — februarie 24, 2009 @ 6:53 pm | Răspunde

 7. […] care-mi trec prin cap. din pacate nu am fost atat de productiv pe cat ma credeam si iata ca o postare scrisa in viteza de animaloo ma face sa rad cu lacrimi de invidie pentru puritatea jocului sau. […]

  Pingback de semnul intrebarii « [i.d.i.o.t.] — februarie 26, 2009 @ 6:35 pm | Răspunde

 8. ce e aia mate, loki?

  Comentariu de petroliana — martie 12, 2009 @ 6:14 pm | Răspunde

 9. .. ce e o cominare? spune ca iti explic si io ce e un aranjament 😀
  animale, zii sam zica si mie mah

  Comentariu de petroliana — martie 12, 2009 @ 6:16 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: