Unde scriu lu gigel

noiembrie 21, 2008

Epilog

Filed under: praslea — animal00 @ 2:36 pm

A fost odata ca niciodata, intro tzara de peste mari si oceane, caci daca nar fi fost nu ash fi fost capabil sa va povestesc, un….pardon. asa incep povestile. niciodata nu se termina asa. desi ar putea sa se termine si asa.

a fost odata ca niciodata, inaite de momentul actual o povestea care se termina acum. In poveste am facut o mica cunostiinta cu niste personaje, nu foarte bine conturate, carora nu prea lee stim foarte bine nici caracteristicile personale nici numarul de la pantofi. Naratia a fost asa si asa, povestea a lipsit cu desavarsire. Faptul ca inca mai am un numar de cititori se datoreaza exclusiv faptului ca va plictisiti la munca si inclusiv faptului cas simpatic.

acum, ca o concluzie, trag niste concluzii si niste chestii de final:

1. tata lu praslea a fost fuarte fericit ca avea inca juma de imparatie. nu avea sa stie ca de fapt praslea chiar o sa conduca acea imparatie si o sa o faca cea mai bogata din regiune, apucanduse sa cultiveze intens campii de procesoare si aprate de ras wireless. Orsicat, avand in vedere ca in zona nu prea se purtau conflicte, s-a plictisit si intro zi s-a apucat sa construiasca un pazal urias. Inca nu l-a terminat nici azi.

2. ion. Ion a ramas in continuare fratele mai mare. Asta a inseamnat ca in continuare avea un numar de ani mai mare decat numerele de ani ale celorlalti doi frati, dar nu si mai mare decat numarul de ani al fratilor adunat. Stiind ca numarul lui de ani este o combinatie care impreuna cu suma cifrelor anilor celorlalti doi frati si ca este cu 12 ani mai mare decat un vecin de scara si ca iarna ii plac merele bot de iepure sa se demonstreze viteza de circulatie a banilor intrun sistem inchis format din doua ventilatoare, o femeie si un magazin de posete.

3. fiul far de nume. stresat de faptul ca nu iam dat nume s-a casatorit cu o gotarita si au trait nefericiti pana la 8 seara. dimineatza au divortat si fiecare a plecat acasa la el. ii plac rosiile verzi care sunt galbene.

4. tata lu andrada. era bucuros ca a scapat de fisa. mergea prin camerele regale dezbracat si bea bere. tip amuzant.

5. zmeul. zmeul a ramas in continuare relaxat. era umpic deranjat ca pierduse de doo ori in fata agariciului ala, dar a pus totul pe o aliniere nefericita a planetelor. fiind un personaj practic, si-a dat seama de potentialul de biznis al afacerii cu cuie, asa ca si-a deschis in tara lui de exil, o fabrica de facut cuie, una de pielarit si una de facut haine cu cuie. sia deschis la inceput un mic magazinash unde vindea hainele pentru aia de voiau sa se imbrace si cuie pentru aia de voiau sasi faca case. Peste 3 ani detinea un mol si intretinea relatii umede cu fete mult mai dragutze decat andrada

6. Andrada a aflat ca tre sa se marite cu unu. Cand a vazt ca era vorba de praslea a fost tare bucuroasa. se intelegeau perfect amundoi fiind cam ciudati. Au avut grija de veverita in fiecare zi pentru restul zilelor pana acum. Au 3 copchii, ceea ce este foarte ciudat, niciunul dintre ei neparand genul de om care sa stie cum se folosesc anumite obiecte. din aceasta cauza, lumea le zice la copchii Jizas 1, JC si Cristi.

7. Ion a devenit juma de imparat, neavand decat jumatate de imparatie. A continuat sa mearga la spectacole de air guitar, castigand inca 3 concursuri si terminand la egalitate alte 56. moment a inceput sai creasca par pe fatza.

8. vinterurundersatin, si-au scos urmatuarele albume intrun clasic, deborndand de jeg, nonmuzicalitate si satinism. Au succes maxim, toate cele 12 albume vanzanduse ca painea calda, practic la numai 10 ani de la lansare nu mai gasesti nici un album pe tejgeaua din spatele garajului.

 

noi? noi am ramas cu blecari si gotari si nu numai care considera cuiele si tintele cat mai lungi interesante si daca garda nu ii lasa cu iele la concerte iron maiden se supara si pleaca.

 

si vam zis povestea asa si am incalecat pe o maslina. over and out

6 comentarii »

 1. Recunosc ca am tras si io concluzii in momentul citirii >:)

  (parerea mea)

  Comentariu de MMario — noiembrie 21, 2008 @ 3:21 pm | Răspunde

 2. La 7… te referi la prâslea, nu la Ion, nu? 😀
  O poveste care le are chiar pe toate. Mai vreau! 😀 Eu nu am citit-o de la lucru, ci de acasă şi de fiecare dată cu voce tare ca să intru mai bine în „atmosferă”.
  Aştept acum ceva despre ciumperci. [n-am uitat 😛 ]

  Comentariu de vave — noiembrie 22, 2008 @ 8:24 am | Răspunde

 3. Ion a devenit juma de imparat, neavand decat jumatate de imparatie? adica Praslea ai vrut sa zici..

  Comentariu de PhenoBarbieDoll — noiembrie 23, 2008 @ 8:56 am | Răspunde

 4. Comentariul meu se vede? [postat în 22.11. 8:24 😀 ] Nu de alta dar scrie că sunt două comentarii [fără cel pe care îl scriu acum] şi eu văd trei. Oricum voiam sa te întreb dacă măslina era verde sau neagră.

  Comentariu de vave — noiembrie 23, 2008 @ 4:54 pm | Răspunde

 5. dap..gresala de somn 😀

  maslina era mov

  Comentariu de animal00 — noiembrie 23, 2008 @ 5:07 pm | Răspunde

 6. Mersi! 😛

  Comentariu de vave — noiembrie 23, 2008 @ 5:54 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: