Unde scriu lu gigel

octombrie 7, 2008

Praslea si black metalul jegos

Filed under: Uncategorized — animal00 @ 7:35 am
Tags: , ,

prescriptum: poveste despre metal intrun mod in care n-a fost el vazut niciodata. a nu se lua in serios. a nu se citi de catre fanii trv, klt, plm, etc.

a fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost nu s-ar fi povestit, un mar rosu. Rosu si mare si aromat. pe care l-am mancat eu amu cinci minute.
Intro alta dimensiune temporal spatiala exista un imparat. Care, ca orice imparat ce se respecta avea o imparatie.

Imparatul nostru era un mare om. Era iubit pe taramul lui, deoarece adusese peste zonele ocupate de muzica proasta, din trecut, marele dar al rocului. Odata cu rocu a venit si falimentul companiilor de gel de par, dar o crestere deloc ingrijoratoare, ci chiar placuta, a companiilor producatoare de sampon si produse de ingrijire a parului. Imparatia devenise principalu exportator mondial de sampon pe baza de extract de michidush pansamentat.

pe langa toate acestea, ca in orice poveste care se respecta, imparatul avea 3 copchii. unul mai mandru ca altu.

Fratele mare, pe numele lui Ion, era cel mai mare dintre frati. Era inalt si frumos si cu parul pana corbului pana la cur. Asculta in general death metal.
Fiul cel mijlociu, denumit asa pentru ca era mai mic decat cel mare dar mai mare ca cel mic, era tot inalt si tot placut de intreg regatul. Asculta in genere thrash metal si ii placeau distractiile pana dimineatza.
Fiul cel mic, pe numele lui de scena Praslea, era si el pacolo. Paru ii crescuse si lui, dar fara sa aiba volumul sau stralucirea podoabelor capilare ale fratilor lui. Nu prea inghitea stilurile brutale, mergand mai mult pe un power metal melodios cu vagi introspectiuni (n.a. bah asa ma amuza cuvantul asta ca l-ash folosi pe post de virgula.
sa lom cazul
Ana are mere, dar nu stie ce sa faca cu ele, pentru ca nu este foarte inteligenta, deoarece e doar la clasa intai.
Ana are mere introspectiune dar nu stie ce sa faca cu ele, introspectiune, pentru ca nu este foarte inteligenta introspectiune deoarece e doar la clasa intai.
MINUNAT introspectiune DEOSEBIT introspectiune FABULOS. sa revenim la povestire) in folclorul nordic, tip calaretul alb zburda pe campii in cautarea femeii din povesti, taind intre timp 3 troli si 1 dragon.

Avand acum asa, un mic ansamblu de elemente care sa ne faca sa avem asa, in mintea noastra o imagine a acestei imparatii, trebui sa vorbim si despre imparatia de langa.

imparatia de langa, era o imparatie mai bogata, mai puternica si in genere mai bine vazuta in lume. Se ocupa de crescut baliverne si vandut polite de asigurari pentru cei care achizitionau sampon de la imparatia vecina, cea cu care am inceput. Avand in vedere ca sampoanele erau aproape perfect, inca nu existase nici macar un caz in care vrun om sa vina sa ceara despagubiri. Daca intrebati motivul pentru care oamenii tot cumparau asigurari, cred ca scriu dejaba aici. Nu v-am zis ca imparatia producea baliverne?

Imparatul imparatiei cu numarul doi, era un om puternic, inteligent si mustacios. Aceste calitati il faceau sa stea cate 10 minute in fiecare ora sa-si aranjeze mustata. Era un fan al metalului extrem, stilul lui favorit fiind metalu negru, cunoscut in zonele normale drept Black Metal.
Bucuria vietii lui consta in garajul plin de masini scumpe si unice in lume, toate fiind negre cu volan de piele si 18 boxe.

Totusi, lumina vietii lui, acel lucru care desi nu scotea bani il bucura, era fiica lui. Se povesteste ca fiica lui era asa de minunata incat…incat nu prea se stie, ca era mai goth asa, si mergea numa machiata in negru masiv.

casa termin asa prezentarile, imparatul doi a dat sfoara in lume ca isi lasa fiica acelui care poate sa participe la un concert de black metal, sa fie trv si cu tuate astea sa nu adoarma.

Despre antrenamentele si incercarile la care au fost supusi cei trei frati, vorbim maine.

va continua

5 comentarii »

  1. Deci fata imparatului era goth real sau doar un fake care asculta Cradle of Filth si HIM?

    Comentariu de Loki — octombrie 7, 2008 @ 1:20 pm | Răspunde

  2. ai rabdare tinere, toate la timpul lor.
    duar nu vrei cheia intregii povestiri de la inceput. va trebui sa inveti sa ai rabdare.

    3 ore de ascultat dors!

    Comentariu de animal00 — octombrie 7, 2008 @ 2:32 pm | Răspunde

  3. foarte tare, cu exceptia faptului ca black metalistii nu sunt caracterizati prin pasiunea pentru masini scumpe, aici ai o inconsistenta in firu epic 😀 era sa scriu introspectiune =))

    Comentariu de shakitz — octombrie 8, 2008 @ 7:35 am | Răspunde

  4. era totusi in imparat care asculta metal extrem. deci nu e chiar „blec metalist”.
    ca si io ascult blec si ma dau cu cursiera, asta ma face „inconsistent in firu muzicii”?

    Comentariu de animal00 — octombrie 8, 2008 @ 9:40 am | Răspunde

  5. Pe mine ma intereseaza cel mai mult shamponu; trebe sa recunosc. Deci, ce este el exact extractu de michidush pansamentat, ce ii lipseste la shampon ca sa fie nu aproape perfect, ci perfect, este shamponu bun sa ingrijeasca si mustata lu imparatu ala black si, mai important, daca intre cele doo imparatii existau taxe vamale si cine le facea contractili de export.

    Comentariu de petroliana — octombrie 8, 2008 @ 9:53 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Spune ceva, spune, spune, spune....bine, scrie

Blog la WordPress.com.